Távozik az Otthon Centrumtól Gerő András

2007. január elsejétől Gerő András veszi át a Gestor cégcsoport irányítását, ezért megszűnik az Otthon Centrum Rt-ben (OC Rt.) betöltött vezérigazgató helyettesi pozíciója, és az Otthon Centrum Rt. fő tulajdonosa, a Biggeorge’s Holding (BH) kivásárolja az OC Rt-ben – a Gestor cégcsoporthoz tartozó cégén keresztül – fennálló kisebbségi részesedését. Ugyanakkor a két cégcsoport a jövőben is több területen együtt kíván működni.

A Gestor csoport Gerő Péterhez és Gerő Andráshoz tartozó vállalkozás. A Gestor csoport ingatlanfejlesztéssel, ingatlankezeléssel, vagyonkezeléssel, és ingatlan-fejlesztésekhez kapcsolódó műszaki projektmenedzsmenttel foglalkozik, s 16 éve van jelen a piacon. A Gestor cégcsoport a későbbiekben sem kíván ingatlan forgalmazással foglalkozni, ezért a tevékenységéhez kapcsolódó ingatlanforgalmazási feladatokat az OC csoport fogja ellátni a jövőben is.

Gerő András vezérigazgató-helyettesként az Otthon Centrum Project Consulting Kft. (OCPC), valamint az Otthon Centrum International Client Services Kft. (ICS), valamint a cégcsoport Telek és Befektetés tevékenységét felügyelte. Gerő András helyét Moskovits Pál, az OCPC ügyvezető igazgatója veszi át.