Bokréta került az Amarillisz Kert tetejére

Bokrétaünnepséget tartottak Győrben, az ország egyik legnagyobb lakóingatlan projektjén, abból az alkalomból, hogy a Városrét kerületben készülő első ház csúcsára értek az építők.

Az embermagasságú (1,8 méter átmérőjű) bokrétát Győr főépítésze, Révi Zsolt az építőkkel közösen helyezte el az Amarillisz Kert legmagasabb pontjára. A Városrét logóját formázó koszorút egy daruval emelték a helyére.

Az Engel-csoport a kelet-közép-európai régióban hat éve van jelen, 13 ezer lakást épít; és legnagyobb ingatlanfejlesztésének munkálatai Győrben, az egykori Rába ipartelep és a Duna által körbezárt Városréten zajlanak, ahol több ezer lakást épít fel. Az Engel Csoport nevéhez Európában már több lakó- és irodaépület, bevásárlóközpont, közintézmény építése kötődik az elmúlt időben. A megyeközpontba tervezett fejlesztése régiós méretekben is óriási.

Avigdor Rosenbaum, az Engel győri területi igazgatója az ünnepségen újságírói kérdésre elmondta:” „Biztosak vagyunk abban, hogy az építési ütemezést tartva az Amarillisz Kert lakásai már szeptemberben vagy akár előbb is beköltözhetővé válnak.”