A Pacont további ingatlant vásárol a Váci út mentén

A Pacont ingatlanbefektető társaság a Váci út mentén körülbelül 50 méteres terület megvételével növeli budapesti első osztályú ingatlan befektetéseit.

A Váci út Budapest egyik legfontosabb ingatlanfejlesztési területévé fejlődött. A befektetők által folytatott tevékenységek növelték e fontos terület megítélését, értékét. A kerület vezetése által kezdeményezett útépítési és tervezési projektek fokozzák a Váci út környezetének vonzerejét.

Benny Iggland, a Pacont vezetője:
?A Váci út nem véletlenül első számú választás sok ingatlanfejlesztési projekthez. Ennek okai a kitűnő elhelyezkedés és az infrastruktúra. A folyamatban lévő projektek egymást támogatják. Ahogy számítottuk, Magyarországon az Európai Unióhoz való csatlakozást követően az ingatlanárak emelkedni fognak és ez be is következett.?

A terület, amelyet a Pacont egy magánbefektetőtől vett át, a Váci út mentén helyezkedik el, könnyen megközelíthető és kedvező parkolási lehetőségekkel rendelkezik. A beépített ingatlan alapterülete 767 m2. A terület vételára 220 millió Ft, átírási illetékek és ÁFA nélkül. A Pacont a beruházás éves megtérülését csaknem 6 százalékosra becsüli.

A Pacont azt a stratégiát követi, hogy hosszú távú nagy értékű beruházások keretében frekventált ipari területeket vásárol meg. A területhez kötődő bérleti szerződések, illetve egyéb korlátozások miatt a folyamat sok évig is eltarthat. Fontos, hogy a bérleti szerződések pénzforgalma megfelelően hozzájárul a beruházás megtérüléséhez.

A Pacont Kft (www.pacont.com) egy nagy ingatlanterületet üzemeltet Budapesten, a Váci út mentén. A Pacont üzleti stratégiája, hogy kiváló fekvésű irodákat, műhelyeket és raktárterületeket kínál versenyképes feltételek mellett.