Nincs megállás az irodaházak piacán

A Sodexho Pass Hungária vezetői 2005 novemberében kérték fel az Eston Zrt. munkatársait az iroda akvizíciós feladatok ellátására. Az igények felmérése és az aktuális lehetőségek számbavétele után a Sodexho Pass nemrég hosszú távú bérleti szerződést írt alá a Material Center irodaházra, ahol 2000 m2-en közel másfél szint irodaterületet foglal majd el.

Az ESTON gyakorlati tanácsai és szakértői közreműködésének köszönhetően a Sodexho Alliance nemzetközi vállalatcsoport tagja egy első osztályú, panorámás, újonnan kialakított irodaterületen folytatja eddigi tevékenységét.

Az “A” kategóriás, magas műszaki színvonallal rendelkező ingatlan közel 5500 m2 területen kínálja irodablokkjait. A Sodexho Pass Hungária Kft. beköltözését követően a Material Center 75 százalékos bérbeadottsággal működik majd.

A Sodexho Pass Hungária Kft. a Sodexho Alliance nemzetközi vállalatcsoport tagja, amely a világ 72 országában kínálja szolgáltatásait összesen 314 000 munkatársa segítségével. A Sodexho Pass magyarországi leányvállalata 1993-ban jött létre és ma már piacvezető az utalványforgalmazásban. A Sodexho Pass Hungária Kft. csakúgy, mint a Sodexho csoport többi tagja, megalakulása óta céljának tekinti, hogy professzionális szolgáltatásokkal és személyes tanácsadással segítse partnereit a költségtakarékos béren kívüli juttatások területén.

Az Eston International Zrt. kizárólagos irodaház projektjei között található többek között a közel 100%-os telítettséggel működő Danubius IV irodaház, a közelmúltban átadott Máriássy Ház és az építési stádiumban lévő, nagyszabású Átrium Park és Stúdium Irodaház komplexumok.