Új befektetési igazgató a Colliers-nél

A Colliers International örömmel jelenti be, hogy 2013. január 1-től Vécsey Bence tölti be a befektetési igazgató pozíciót az ingatlan-tanácsadó cég magyarországi irodájánál.

Bence 2002-ben a Quaestor Befektetési Rt.-nél kezdte szakmai pályafutását, ahol 4 év alatt számos pozícióban is kipróbálhatta magát. A legutóbbi hat évet a DTZ budapesti és varsói irodájában töltötte. Nemzetközi ingatlanpiaci tapasztalatát a DTZ közép- és kelet európai befektetési csoportjánál szerezte, ahol intézményi befektetőnek nyújtott tanácsadást nagy értékű kereskedelmi- és fejlesztési ingatlanok tranzakciójával kapcsolatban. Több mint 1 milliárd euro értékű, regionális ingatlanpiaci tranzakcióban vett részt, köztük a legnagyobb lengyel és magyar bevásárlóközpontok értékesítésében is.

 

Bence a Corvinus Egyetem Tőkepiac és Vállalati Pénzügy szakán szerzett mesterdiplomát.

 

“Nagy várakozásokkal csatlakozom a Colliers-hez, és örömmel építem tovább a cég jó hírnevét a befektetési piacon. Szeretnék egy elkötelezett befektetői csapatot felépíteni, akik egyedi, kiemelkedő tanácsadói szolgáltatásokkal segítik a cég ügyfeleit befektetési céljaik elérésében.” – mondta Vécsey Bence.

 

“Örülök, hogy Bence a regionális csapatunk tagja lett. Piaci körökben jól ismert szakember, és biztos vagyok benne, hogy hazai és nemzetközi piacismeretével méltóan fogja képviselni mind cégünket, mind jelenlegi és jövőbeli ügyfeleinket” – tette hozzá John Verpeleti, a Colliers International közép-kelet európai befektetési üzletágának ügyvezető igazgatója.