Meghívó a XX. Logisztikai Konferencia és Fórum Rendezvényre

A Magyar Logisztikai Egyesület az előző évek hagyományának megfelelően 2015-ben ismét megrendezi, Logisztikai Konferencia és Fórum nagyrendezvényét “Belépő a jövőbe – Innováció és Logisztika” címmel.

A Magyar Logisztikai Egyesület az előző évek hagyományának megfelelően 2015-ben ismét megrendezi, Logisztikai Konferencia és Fórumnagyrendezvényét “Belépő a jövőbe – Innováció és Logisztika” címmelfebruár 19-20-án, melynek ez alkalommal a budapesti Eiffel Palace Conference Center ad otthont (H-1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.).

RÉSZLETEK ÉS REGISZTRÁCIÓ ITT!

A Rendezvény a tartalmas programok mellett lehetőséget kínál saját vállalkozásuk népszerűsítésére is. Amennyiben kiállítói stand elhelyezésével, hirdetési anyag  kiállításával, online megjelenéssel, vagy egyéb promóciós termékkel kívánják népszerűsíteni cégüket, a részletekkel kapcsolatban honlapunkon tájékozódhatnak: Kiállítói lehetőség és szponzori ajánlatok.

További tájékoztatásért látogasson el a www.mle.hu honlapunkra, vagy kérje munkatársaink segítségét e-mailben az mle@mle.hu címen, vagy telefonon a  36-1/484-6407 számon.