A Reckitt Benckiser a Dorottya Udvarba költözött

A Reckitt Benckiser, a világ egyik vezető háztartási tisztítószer, egészség- és szépségápolási termékeket gyártó és forgalmazó vállalata 1.400 négyzetméterre szóló irodabérleti szerződést írt alá a Dorottya Udvarban. A világcég magyarországi leányvállalata már be is költözött a díjnyertes dél-budai irodaházba.

A tranzakcióval kapcsolatban Jake Lodge, az AXA REIM regionális Asset Management vezetője elmondta: „Nagy örömünkre szolgál, hogy a Reckitt Benckiser a Dorottya Udvart választotta, és az épületben már jelen levő több nagynevű, multinacionális cég mellett egy újabb magas presztízsű bérlőt köszönthetünk. Büszkék vagyunk arra, hogy számos jól ismert nemzetközi vállalat helyezte már a székhelyét a Dorottya Udvarba, és továbbra is azon leszünk, hogy a munkájukhoz a lehető legjobb hátteret biztosítsuk.”

 

Varga Judit, a CBRE irodaügynökségi vezetője hozzátette: “Ez a költözés több szempontból is rendkívül előnyös a Reckitt Benckiser számára. Ezzel a hosszú távú bérleti szerződéssel a vállalat nemcsak a korábbinál nagyobb irodaterületet vehetett birtokba, de a Dorottya Udvar által nyújtott zöld, csendes és inspiráló munkakörnyezetet is élvezheti.”