A CB Richard Ellis nyerte el az Év Európai Befektetési Ügynöksége díjat

A CB Richard Ellis nyerte el a rangos ?Év Befektetési Ügynöksége? díjat a második Property Week European Property európai ingatlanos díjkiosztón.

A díj a csapat elmúlt évben elért sikereinek elismerése, amely Európán átívelő tevékenységét 50 %-kal növelte és több mint 30 milliárd euró összértékű tranzakcióban nyújtott tanácsadást.

A legjelentősebb üzletkötések közt említhető a Tour Adria eladása a párizsi Defense-negyedben a DB Real Estate képviseletében a Testa részére 560 millió euróért; Hessen Német Szövetségi Állam 1 milliárd eurós portfoliójának értékesítése egy helyi vevő felé, valamint Európa egyik legnagyobb kiskereskedelmi portfoliójának, a 34 ingatlanból álló német kereskedelmi portfoliónak eladása a Redevco számára 386 millió euró értékben.

?Ez a díj nagyszerű elismerés pán-európai csapataink számára és jól tükrözi egyedülálló európai jelenlétünket és piacismeretünket. Nagyszerű évünk volt, jelentős forgalomnövekedést könyvelhettünk el.? nyilatkozta Jonathan Hull, a CB Richard Ellis befektetési igazgatója.