Bérbeadásra került a BC 22 két szintje

Februárban új bérl? költözik a BC 22 irodaházba, miután a tulajdonos Ablon Kft. decemberben közbeszerzési pályázat útján megnyerte a 950 m2-es területigény? NEKH elhelyezését.

Február 1-én költözik a VIII. kerületi Business Center 22-be a Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Hivatal (NEKH), összesen 950 m2-t foglalva el ezzel az épületb?l. A tulajdonos cégcsoport közbeszerzési pályázat útján nyerte el a bérbeadás lehet?ségét, amelynek értelmében a Hivatal az irodaház III. és IV. emeletét foglalja el.

A 2000-ben épült hétemeletes irodaház Budapest szívében helyezkedik el. Kálvin téri közelsége miatt metróval, illetve egyéb tömegközlekedési eszközzel egyaránt jól megközelíthet?.
Esetleges ügyfélforgalmi vagy kereskedelmi jelleg? tevékenységnek ideális helyszíne az épület földszintjén lév? 380 m2-es, impozáns bejárattal kialakított terület, amely szintén rendelkezik az irodaház valamennyi szolgáltatásával.
Az “A” kategóriának megfelel?en az épület légkondicionált, 24 órás biztonsági szolgálattal, parkolási lehet?séggel és rugalmas alaprajzi kialakíthatósággal rendelkezik.