Grafimat Kft. a BC 99-ben

A Grafimat Kft. februárban foglalja el új, 247 m2-es irodáját a Business Center 99 (BC 99) irodakomplexumban, amely az Ablon ingatlanfejlesztő cégcsoport első budapesti irodaháza.

A nyomdai, irodai és egyéb gépek kereskedelmével foglalkozó Grafimat Kft. még a hónap során beköltözik a XIII. kerületi BC 99-be, összesen 247 m2-t foglalva el ezzel az irodaház ún. 9-es épületében. A vállalat 3 éves szerződést írt alá a korábbi irodájánál nagyobb, újonnan kialakított irodaterület bérletére.
?A Grafimat már évek óta ügyfele cégünknek,? mondta Makkai Zsuzsanna, az Ablon Kft. értékesítési igazgatója. ?Éppen ezért úgy gondolom, hogy a most aláírt, hosszú távú, a korábbinál nagyobb alapterületű iroda bérlésére vonatkozó szerződés bizonyítja a vállalat elégedettségét az általunk építtetett és üzemeltetetett irodaházzal.?

A Business Center 99 irodaház
A hét irodaépületből álló BC 99 komplexum több fázisban épült 1996 és 2000 között, elhelyezkedését tekintve Budapest legdinamikusabban fejlődő üzleti negyedében, a Váci úton található. Az épületek közül a legkisebb 480 m2, míg a legnagyobb 9.300 m2, teljes körű szolgáltatásával pedig a bérlői igények legteljesebb skáláját elégíti ki. Az épületekhez tartozó, összesen 360 db őrzött parkolóhely biztosítja a parkolási lehetőséget, míg az igényes, parkosított kialakítás kellemessé teszi az irodaház-komplexum környezetét. A mintegy 20.000 m2 össz-alapterületű komplexumban az irodák mellett, különböző méretű üzlet- és raktárhelyiségek is helyet kaptak.