Bokrétát avattak a Castrum Házban

Közéleti személyiségek, valamint a beruházó BIF-csoport és az építő Arcadom Rt. képviselőinek jelenlétében ma délután tartották a dél-pesti Duna-parton épülő Castrum Ház Bokréta Ünnepségét. Az esemény díszvendége Dr. Gegesy Ferenc, Ferencváros polgármestere volt.

A közel 4 milliárd forint értékű iroda- és lakóépület beruházója a fővárosi ingatlanpiacon több mint tíz éve jelen lévő BIF-csoport tagja, a Katlanka B Befektetési Kft. A komplexum újabb példája a korábban elhanyagolt pesti Duna-part megújulásának. A létesítmény földszintjén étterem, kávézó és egyéb kereskedelmi egységek kapnak majd helyet. Az első három emeleten összesen 2 600 négyzetméternyi területen ? igénytől függően ? 70-150 négyzetméteres helyiségek alakíthatók ki.
A felsőbb szinteken luxus kivitelű, 56-170 négyzetméter közötti lakások találhatók. A bérlők és a lakók kényelméről számos különleges szolgáltatás is gondoskodik, úgy mint uszoda, wellness-részleg, 24 órás recepció és biztonsági szolgálat, valamint kártyás beléptető rendszer és kódolt liftek.
A Castrum Ház lakásainak több mint kétharmada már gazdára talált, a bérbe adandó iroda- és üzlethelyiségekről pedig jelenleg is folynak a tárgyalások. A beruházó elsősorban az egyedi elhelyezkedést és az egyedi szolgáltatásokat kereső vásárlókra és bérlőkre számít.