Találd meg az új irodát néhány pillanat alatt, és töltsd hasznosan a munkaidődet!

Az új iroda megtalálása az egyik leghálátlanabb feladat, ráadásul értékes órákat vesz el a munkaidődből. Ha Te kaptad ezt a feladatot, figyelj jól, mert megmutatjuk, hogyan találhatsz néhány kattintással irodát, és hogyan töltheted a munkaidődet valóban hasznos munkavégzéssel!

Minden bizonnyal fontos számotokra, hogy olyan irodát találjatok, amelynek alacsony a rezsije, de a legjobb munkavállalók megtalálása és megtartása miatt, illetve a partnerek lenyűgözése érdekében egy professzionális, ergonómikus, rugalmas irodatérre van szükségetek, ami növeli a cég presztízsét. Ahhoz azonban, hogy a tökéletes irodát megtaláld, nem kell órákat eltöltened a keresgéléssel. Elég mindössze néhány kattintás, és a számodra releváns irodaterületeket hirdető irodaházak ajánlatai egyenesen a postaládádban landolnak.

Hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy az Otthontérkép Csoporthoz tartozó, irodaházakra és más irodahelyiségekre szakosodott hirdetési portál, az Irodahaz.info kényelmi szolgáltatásával mindössze néhány kattintással ingyenes ajánlatot kérhetsz pontos irodaigényedre az oldalon kiadó irodát kínáló hirdetőktől.

Az irodapiac a járvány alatt alaposan átalakult, a home office miatt kisebb, rugalmasabb feltételekkel bérelhető irodát keres mindenki. Ugyanakkor a háború okozta energiaáremelkedések miatt kiemelt fontosságú lett az alacsony rezsi is. Az üresedési ráta emelkedése igaz 2024 második negyedévére már csökkenő tendenciát mutatott, de még mindig növekedett, és elérte a 13,9 %-ot. Azt tehát nem mondhatjuk, hogy nincsenek üresen álló irodák, az már más kérdés, hogy ezek milyen minőségben állnak rendelkezésre. A tendencia ugyanis azt mutatja, hogy leginkább a rossz energiahatékonyságú irodák maradnak üresen, míg az igazán professzionális irodai környezetet nyújtó, fenntartható, rugalmas feltételekkel bérelhető, széleskörű szolgáltatásokat kínáló irodaterekre szó szerint úgy kell vadászni, ezért nem könnyű megtalálni a cégünk számára minden szempontból megfelelő irodát.

Ebben nyújt segítséget az irodahaz.info portál „Kérjen egyszerre több hirdetőtől ajánlatot!” funkciója. Ez az opció az Irodaház.info iroda-hirdetési oldal nyitólapján található meg, általa egyszerre több releváns hirdetőtől kérhetünk ajánlatot, ami jelentősen megkönnyíti, lerövidíti a hosszadalmas keresgélést.

Ha az „Ajánlatot kérek!” gombra kattintasz, először nevedet, email címedet és telefonszámodat kell megadnod, majd utána (akár legördülő opciókból választva) azt, hogy hol, mely településen, illetve a főváros mely kerület(ei)ben, milyen ársávban és kategóriában, mekkora irodát keresel. Ez utóbbi esetben tól-ig intervallumot adhatsz meg.

 

Ezen kívül van egy szabad-szavas mező is, ahová bármilyen egyedi kérést beírhatsz, például ha szeretnétek a szokásosnál nagyobb tárgyalót, házon belüli éttermet, tetőteraszt, kilátást, bicikliparkolót, vagy akár zuhanyzót, illetve bármi olyat, ami egy kicsit is több a szokásosnál.

 

Mint látható, a végletekig személyre szabhatjuk keresésünket, így biztosak lehetünk abban, hogy e-mail fiókunkban csak és kizárólag olyan ajánlatok landolnak majd, amelyek a keresésünknek megfelelnek. Magyarán: nem raboljuk időnket, energiánkat olyan opciók végigolvasásával, ahol a fentiek közül egy vagy több kizáró tényező is akad, így nem kell feleslegesen olyan ajánlatokat végigbogarásznunk, amelyek csak az időnket rabolják, hiszen számunkra abszolút nem relevánsak.

Takaríts meg Te is időt és energiát és próbáld ki az irodahaz.info kényelmi szolgáltatását. Kérj azonnal, akár több tucat irodát kiadó partnerünktől személyre szabott, releváns ajánlatot. Mindezt egyszerűen, mindössze néhány kattintással!