Franciák költöztek a Váci útra

A francia központú bioMerieux-t 1963-ban Alain Mérieux alapította. A világ több mint 130 országában jelenlévő cég mára az in vitro diagnosztikumok iparágának egyik jelentős szereplője.

A bioMérieux korábbi magyarországi központi irodája eddig a Fóti úton volt, azonban a cég a presztízsének megfelelő új irodát keresett. A keresési paramétereknek az észak-pesti, illetve Váci úti régió felelt meg, így az Eston International a kizárólagos megbízásában lévő Váci 175 irodaházat ajánlotta, amely minden tekintetben illeszkedett a bérlő preferenciáihoz. Az egyeztetések során lényeges szempont volt, hogy személyre szabható, egyedileg kialakítható irodaterület találjanak, mivel a bioMérieux saját elképzelései szerint alakíttatja ki az irodáját, a francia központ jóváhagyásával. A bioMérieux számára fontos, hogy dolgozói kellemes munkakörülmények között végezhessék munkájukat.

A WING csoport tulajdonában lévő Váci 175 irodaház a megbízott Eston International tanácsadóinak köszönhetően az újraértékesítés óta a bérbe adott területek aránya meghaladta a 90%-ot. Az épület többek között olyan neves bérlőket tudhat magáénak, mint a Yahoo, vagy most a bioMérieux. A Váci 175 népszerűsége kiváló elhelyezkedésének, a magas minőségű szolgáltatási és kialakítás lehetőségeknek, rugalmas bérleti kondícióinak és a megbízható tulajdonosi és üzemeltetési háttérnek köszönhető, mely akár kisebb (25 m2) akár nagyobb (400m2) területigényű bérlők számára is megoldást nyújt. A Váci úti irodafolyosó továbbra is az egyik legkedveltebb és legkeresettebb irodapiaci lokáció; a kihasználatlansági ráta itt a második legalacsonyabb (19,4%) értéket mutatja.