Már épül a legújabb irodaház a Balance Office Parkban

Elindultak a Balance Office Park irodapark harmadik fázisára tervezett Balance Hall irodaház építési munkálatai. A CPI Property Group legújabb fejlesztésében az innovatív és újragondolt technológiai megoldásokat tűzte ki célul, amely mellett továbbra is az emberközpontú szemléletmód van a fókuszban.

Az irodaházat hő visszanyerő gépészeti és környezetkímélő légtechnikai rendszerrel, napkollektorokkal, víztakarékos rendszerrel, biciklitárolókkal, zuhanyzókkal valamint nagyszámú elektromosautó-töltőkkel szerelik majd fel. Az épület építésénél és környezetének kialakításánál nagy hangsúlyt fektetnek a már meglévő 3000 négyzetméteres zöld parkba való integrációjára, ahol kültéri tárgyalók, sportolási lehetőségek lesznek elérhetőek.

Az A kategóriás Balance Hall irodaház megfelel a legmagasabb nemzetközi sztenderdeknek és a BREEAM Very Good minősítés már folyamatban van. Ezzel az új épülettel, a CPI Váci úti iroda campus projektjének közel 16 ezer négyzetméterrel növekszik majd az összes bérbeadható területe. Az irodaépületet várhatóan 2019. őszén adják át.