A CA Immo új magyarországi ügyvezetője John McKie lesz

John McKie 2021. június 1-jén csatlakozik a CA Immo helyi csapatához és tölti be a magyarországi ügyvezetői posztot. John felel a későbbiekben az ország üzleti tevékenységéért, ideértve a vagyonkezelést, a bérbeadást, a marketinget és a bérlői kapcsolattartást is.

Matthew Lunt, az AT & CEE vagyonkezelésért felelős vezetője elmondta: „Meggyőződésünk, hogy John képes lesz pozitívan hozzájárulni széleskörű ingatlanszakértelmével, különösen a budapesti piacunk változó igényeinek és körülményeinek fényében.”

John McKie hozzátette: „Nagyon izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok a helyi CA Immo-hoz, és várom, hogy hozzájáruljak a vállalat folyamatos sikeréhez. Együtt fogunk dolgozni a budapesti portfólió pozícionálásán, hogy biztosítsuk hosszú távú versenyképességünket a jelenlegi dinamikus piaci környezetben.”

John McKie tapasztalt ingatlanszakértő, aki elsősorban nemzetközi ingatlancégeknél dolgozott, különös tekintettel a kiskereskedelmi szektorra; utoljára az INGKA Központnál (IKEA) foglalkozott egész Európát átívelő projektekkel. Budapestre először 2002-ben jött, azóta mindig szoros kapcsolatot ápol a várossal.

A CA Immo-t egyébiránt 1987-ben alapították és 1988 óta jegyzik a Bécsi Tőzsdén. A vállalat kereskedelmi ingatlanokba, leginkább irodákba fektet be Ausztriában, Németországban és Kelet-Közép-Európában. A CA Immo ingatlanvagyona 2021 elején meghaladta az 5,6 milliárd eurót.

A Csoport magyarországi ingatlanjai között megtalálható a Bartók Ház, a Capital Square, a City Gate, az IP West, az R70 Office Complex, a Víziváros Office Center, a Canada Square, a Millenium Towers.