A Cushman&Wakefield adja bérbe a Sasad Resort irodákat

A Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlan tanácsadó kizárólagos megbízást kapott a GTC által fejlesztett SASAD Resort Irodák bérbeadására. A Budaőrsi úton épülő nettó 10.420 m2-es A-kategóriás irodaházak a tervek szerint 2008. harmadik negyedévében kerülnek átadásra.

A SASAD Resort ingatlanfejlesztés lakás-, kiskereskedelmi, szolgáltató és irodai funkciókat kínál 18 hektáros parkosított környezetben. A komplexum területén épülő két irodaházat, melyet a Tima Studio KÖZTI Építésziroda tervezett, olyan látványos építészeti megoldások jellemzik, mint a süllyesztett homlokzat, mely természetes megvilágítást biztosít az irodákban, továbbá a földszinten található nagy belmagasságú terek. A SASAD Resort Irodák kiemelt előnyei a könnyű megközelíthetőség, a rugalmasan alakítható világos irodaterületek, továbbá a gyönyörű környezet.

“Örülünk annak, hogy a Cushman & Wakefield-del együtt dolgozunk a SASAD Resort Irodák bérbeadásán” – mondta Vojnár Zinaida, a GTC irodafejlesztések értékesítési és marketing igazgatója. “Különleges ingatlanról van szó, amelyet különlegesen vonzóvá tesz a Budapest és a budaörsi kereskedelmi csomópont közötti központi fekvése.” – tette hozzá.

“Biztosak vagyunk abban, hogy a kitűnő helyszín, a rugalmasan alakítható, világos irodaterületek és a parkosított környezet meggyőzik a leendő bérlőket, hogy a SASAD Irodákat válasszák.” mondta Fekete Zsuzsa, a Cushman & Wakefield irodai üzletág vezetője. “Az épületek jellege és a széleskörű kiskereskedelmi szolgáltatások miatt az irodák különösen alkalmasak vállalati központok számára.” tette hozzá.

A C&W Európában, a Közel-Keleten és Afrikában működő 174 fős irodai üzletága több mint egymillió m2 irodaterület bérbeadásában működött közre az elmúlt évben.
A C&W budapesti csapata 87.000 m2 irodaterület bérbeadásával foglalkozik Magyarországon.