Több mint 1000 m2 új területet vettek bérbe a Terraparkban

Új bérlők érkezésével indul az év a budaörsi Terraparkban. Három cég – az IND International Distribution Kft., a Laboratoire Bioderma Hungary Kft. és a Biz Linx Kft. – is az irodaparkot választotta jövőbeli otthonául, ők együttesen közel 600 m2-nyi területet vesznek bérbe.

Az ING több mint kétszeresére bővült a Terraparkon belül, így most már 865 m2-t bérel. Az új szerződéseket együttesen figyelembe véve több mint 1000 m2-el nőtt az irodapark kihasználtsága.

Sikeres az évkezdet a budaörsi Terraparkban, mely elsősorban a rugalmas kondícióknak és az elmúlt időszak aktív kommunikációjának köszönhető. Az új bérlők közül volt, aki a Terrapark egyénre szabott, forint alapú kondíciójának köszönhetően választotta az irodaparkot, az ING pedig a rugalmas területalakítás és terjeszkedés lehetőségét használta ki. A több mint 1000m2-es bővülés mindenképpen bizakodásra ad okot.

„A budapesti irodapiac hihetetlen túlkínálata továbbra is erősen érezhető, ezért az elmúlt évek negatív folyamatait szem előtt tartva a Terrapark új irodaterületek kialakítása helyett az üzemeltetés optimalizálására helyezte a hangsúlyt. Célul tűztük ki, hogy maximálisan kielégítsük a bérlők igényeit. Gondnoki, üzemeltetői csapatunk mindent megtesz azért, hogy az épületek a legtakarékosabban működjenek, gondosan karbantartottan és persze kívülről is szép állapotban álljanak rendelkezésre. Több a kihívás ebben az időszakban, de a megnövekedett érdeklődés okot ad a bizakodásra.” – véli Jürgen Blum, a Terrapark ügyvezető igazgatója.

Az újonnan érkezők közül a legnagyobb területet a Bioderma veszi bérbe, ők mintegy 450 m2-en alakítják ki irodájukat. Az IND International Distribution Kft. 45, a Biz Linx Kft. 85 m2-t bérel. Az ING eddig 365 m2-en működött, 2011-től azonban az 500 m2-es területbővítéssel már 865 m2-re nőtt az általuk használt irodaterület.