Átfogó tervezési és építési rendszerek a Leier-től – átfogó képzéssorozattal

Idén első alkalommal mutatkozik be a Tetők-Falak-Homlokzatok+Épületenergetika Szakkiállítás és Konferencián a Leier Hungária Kft. Az egész napos, kreditpontos szakmai napon átfogó tervezési és építési rendszereit mutatja be a vezető építőanyag-gyártó cég.

A budapesti SYMA-Rendezvényközpontban február 16-18 között várják a szakmai érdeklődőket, – a Leier névadó szponzora is egyben a rendezvény második napjának, I. Leier Szerkezetépítő Konferencia elnevezéssel. A szakmai előadásokat a Magyar Építész Kamara 2 2 kreditponttal (konferencia kiállítás) akkreditálta.

Minőségi építőanyagokkal, minőségi képzésekkel a minőségi élettérért, minőségi, személyes kapcsolatok által – akár ez is lehetne a mottója a Leier Hungária Kft. idei, több lábon álló szakmai képzéssorozatának. A LEIER, mint vezető építőanyag-gyártó cég évek óta komoly feladatának tekinti, hogy megismertesse a legújabb technológiákat, fejlesztéseket, termékeket a szakma minden résztvevőjével.


A Leier idén első alkalommal mutatkozik be a Tetők-Falak-Homlokzatok Épületenergetika Szakkiállítás és Konferencián. Az egész napos, kreditpontos szakmai napon az építőanyag gyártó cég átfogó tervezési és építési rendszereit mutatja be.
 

A SYMA-Rendezvényközpontban február 16-18 között a Leier szakértői várják a szakmai érdeklődőket. A cég egyben névadó szponzora is a rendezvény második napjának, amit I. Leier Szerkezetépítő Konferencia elnevezéssel hirdettek meg a szervezők. A szakmai előadásokat a Magyar Építész Kamara 2 2 kreditponttal (konferencia kiállítás) akkreditálta.

A látványos és hatékony konferencia mellett a Leier idén is meghirdeti saját szervezésű intenzív, gyakorlati tudnivalókat is rejtő, „Rendszert kínálunk” elnevezésű Szakmai Napok kreditpontos oktatássorozatát, amire egyaránt várják az építészeket és a mérnököket, valamint a tervrajzokból valódi létesítményeket megvalósító kivitelezőket is. Míg a tervezőasztaloknál dolgozó szakmabeliek ebben az évben már 20 városban vehetnek részt a kreditpontos konferencianapon, Soprontól Békéscsabáig, Nyíregyházától Zalaegerszegig, addig a gyakorlati tudást részletesebben igénylő kivitelezőket kereskedő-partnereihez hívja a Leier.

Magyarország meghatározó építőanyag gyártó cégének mindezzel nem titkolt törekvése, hogy megtisztítsa a szakmát a hiányos tudással, eszköz- és gépparkkal vagy fizetési nehézségekkel küzdő szereplőktől, így ezen alkalmakkor azon lehetőséggel is élnek a rendezvényeken résztvevők, hogy megosszák egymással tapasztalataikat: mely vállalkozóval volt zökkenő-mentes az együttműködés, kit ajánlanak építési partnerként, vagy kivel nem tanácsos együtt dolgozni, alvállalkozójának szerződni.


A Leier a jövőben is töretlen akarattal képviseli a minőség mellett való elkötelezettségét, – erre garancia munkatársainak lojalitása és szakmai felkészültsége is.