A Dévai Center „biztosít” új irodát az Audatexnek

Az amerikai Solera cég leányvállalata, az Audatex Magyarország Gépjármű-Számítástechnikai Kft. még idén a 13. kerületi Váci úti irodafolyosó közelében elhelyezkedő Dévai Centerbe költözteti az irodáját – tudtuk meg Mazsaroff Katától, a Colliers International Hungary iroda bérbeadásért felelős üzletágának tanácsadójától.

A biztosítási ágazatban a világ legelterjedtebb gépjármű javítási kalkulációs programját képviselő Audatex Magyarország Kft. több körülményt mérlegelve döntött a 2010 decemberi költözés mellett, melyek közül a kiemelkedő szempont volt a költséghatékonyság, valamint az a tény, hogy a kiválasztott irodaházban ügyfelei kiszolgálására kellemesebb környezetet, a munkatársak részére jobb munkakörülményeket tud biztosítani– összegezte döntésük hátterét Gergely László ügyvezető igazgató.


Mazsaroff Kata, a Colliers International Hungary iroda bérbeadási üzletágának tanácsadója hozzátette, hogy együttműködésükkel partnerük közel 400 négyzetméteres irodaterületre kötött néhány éves bérleti szerződést a Dévai Centerben.