700m2-es bérlő a Hungária Irodaházban

Az 1997-ben alakult magyar tulajdonú Prohome Cégcsoport két vállalkozása is a B&V Grouphoz tartozó Hungária Irodaházat választotta új irodájának helyszínéül. Az ország 5. legnagyobb HR szolgáltatójaként ismert Prohumán 2004 Kft. és az outsource ágazat értékesítési kategóriában 2010. legjobb call centerének választott Protocall Web és Telemarketing Kft. 2011. májusától fogadja itt ügyfeleit.

A kiválasztásban a legfőbb szerepet az irodaház XIV. kerületi csomóponti elhelyezkedése és kedvező ár-érték aránya jelentette, amellyel hosszú távra elkötelezték magukat az új helyszín mellett. Az új bérlő több mint 700 m2 irodaterületre írt alá, ezáltal a Hungária Irodaház bérbe adottsága meghaladja a 80%-ot.
 
A Prohumán Kft. központi irodáin kívül munkaerő-kölcsönzési és közvetítési, cafeteria  és bérszámfejtési egységeit, valamint ügyfélszolgálatát költözteti az új irodába, a Protocall Kft. központi irodáját és 80 saját munkaállomását telepíti az új bérleménybe. A fenti egységeken kívül a Prohome Cégcsoport központi tréningterme is az épületben kerül kialakításra. „Mivel korábban is a XIV. kerületben volt az irodánk, elsősorban itt kerestük a igényeinknek megfelelő megoldásokat. A Hungária Irodaház mind megjelenésében, mind megközelíthetőségben ideálisnak bizonyult számunkra. A bérbeadó részéről is maximális rugalmasságot tapasztaltunk a tárgyalások és a kialakítás során is.” mondta el Zakor Sándor a Prohome cégcsoport vezetője.

A Thököly út és a Hungária körút sarkán található Hungária Irodaház 2010-ben teljes felújításon és modernizáción esett át. Az átépítés keretében teljes egészében megújult az épültet homlokzata, udvara, bejárata, lépcsőháza és az irodaterületek is. Korszerűsítésre került az épület teljes gépészete, a fűtési rendszer és a klímaberendezések is, és az épület az 5. emeletén új cafeteria került kialakításra.