Megújult az Arena Corner irodaház fogadótere

Elegáns, letisztult és kényelmes belsőtér fogadja az Arena Corner irodaház lobbyjába érkezőket. A 2006-ban átadott, Budapest egyik legimpozánsabb irodafejlesztése, a kiváló elhelyezkedésű Arena Corner Irodaház, továbbra is megőrizve jellegét, új belső tér átalakításon esett át, bővítve ezt a külső, rendezett közösségi terekkel.

A három toronyból álló Arena Corner 29.000 m2-es, nyolc szintes épülete Budapest egyik legkeresettebb, évek óta 100%-os kihasználtsággal működő irodaháza.  Az Arena Corner irodakomplexum a város sport- és kereskedelmi központjában helyezkedik el, közvetlenül a Budapest Sportaréna és a Puskás Ferenc Stadion szomszédságában.

Az irodaházat kezelő CPI Hungary a főként hosszú távú ingatlanbefektetésekkel és bérbeadással foglalkozó CPI Property Group tagja, annak csaknem 315.000 négyzetméter alapterületű, közel 500M Euro összértékű magyarországi portfóliójának kezelését látja el. A frankfurti értéktőzsdén jegyzett luxemburgi székhelyű cég által kezelt 3,94 millió négyzetméter ingatlanvagyon összértéke meghaladja a 6,7 milliárd eurót. A CPI Property Group főként Németországban és Kelet-Közép Európában van jelen. A csoportnak Európa tizenkét országában vannak ingatlanbefektetései, illetve leányvállalatai.