Újabb irodát bérel az Invitel a Terraparkban

Az Eston International tanácsadóinak köszönhetően sikeresen zárult az az irodabérleti tranzakció, amelynek során az Invitel a meglévő területei mellé további irodát bérel a Terraparkban. A szerződés aláírására 2011 végén került sor, a bérlő pedig az új év elején vette birtokba új irodáját.

Mivel az Invitel hosszú idő óta a budaörsi irodapark bérlője, egyértelmű volt, hogy bővülési igényére is a Terraparkban keres megoldást. Választásuk az Eston kizárólagos megbízásában lévő D13-as tömbre esett, amely (a D5-8 tömbökkel együtt) a Raiffeisen Ingatlan Alap tulajdonában áll. A Raiffeisen egyedülállóan rugalmasan kezelte az Invitel megkeresését így rövid idő alatt sikerült a bérlő igényeihez igazodva, kölcsönösen előnyös feltételek mellett szerződést kötni. Az épületben a tulajdonos az Invitel igényeinek megfelelő kialakítást is megoldotta, ezen felül további plusz előny az épületben található, minden bérlő rendelkezésére álló, több mint 100 fős befogadóképességű auditórium.

A budaörsi Terrapark irodakomplexum több különálló épületből áll, valamennyi minőségi, „A” kategóriás irodaterületeket kínál kisebb és nagyobb méretigénnyel rendelkező bérlők számára egyaránt. Az irodapark zöld, parkos, csendes környezetben található, amely egyértelműen hatással van a kellemes munkavégzésre.

Az Eston tanácsadói szerint a rugalmas bérleti feltételek és az alacsony üzemeltetési díjszintek mellett a Terrapark fő vonzereje, hogy a fővároson kívül ugyan, de elérhető távolságban található, így azon vállalatok számára, amelyek nincsenek szorosan a fővároshoz kötve, de fontos a jó megközelíthetőség, az ingyenes parkolás és esetleg az M1-M7 autópályák közelsége, az irodapark ideális választás lehet. Bár az Eston 2011 utolsó negyedéves adatai alapján a fővároson kívüli, „Agglomeráció” irodapiaca kihasználtság tekintetében a fővárosi átlag alatt teljesít, az Eston szakértőinek tapasztalata az, hogy a pl. Budaörsön található irodák minőségben és szolgáltatási színvonalban is felveszik a versenyt a belvárosi irodakínálattal. A jó megközelíthetőség és a nyugodt, parkosított környezet pedig további vonzerőt jelent.