Új irodába költözik a Riceland-Magyarország Kft.

A GVA Robertson és az Eston International közreműködésével, rekord gyorsasággal talált magának irodát a Riceland. Új székhelyük a Váci úti irodafolyosón található, „A” kategóriás Westpoint Business Center irodaházban lesz.

A rizstermékek forgalmazásával foglalkozó Riceland-Magyarország Kft. a spanyol Ebrofoods cégcsoport tagjaként piacvezető pozíciót tölt be: évi 15 ezer tonna forgalmával a piac 35 %-át birtokolja.  A cég a teljes vertikumot felvállalva a hántolt rizst importálja, feldolgoztatja, csomagolja és értékesíti.

 

 “Új irodánk  kiválasztásánál fontos szerepet játszott a lokáció,  a jó megközelíthetőség, illetve mivel   gyorsan akartunk költözni, a rugalmasság.  A Westpoint irodaház minden kritériumunknak megfelelt, így valóban nagyon rövid  idő alatt  lezárult a folyamat: az iroda megtekintésétől mindössze két hét telt el a szerződés aláírásáig.” – mondta el Bencs Mihály, a Riceland-Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

 

A Westpoint Business Center a Váci út elején, a  WestEnd City Center-rel szemben található „A” kategóriás irodaház. Elhelyezkedése,  rugalmasan alakítható irodái, szolgáltatásai és a környék infrastruktúrája (bevásárlóközpont, postafiók, bankok, éttermek, mozik, Nyugati pályaudvar, körút) a bérlők kényelmes és hatékony munkavégzését segíti.