Tükrök a ProLogis Park Hegyeshalomban

A ProLogis 9 400 négyzetméter raktárterületet adott bérbe a ProLogis Park Hegyeshalom területén az SMR Automotive Mirror Technology Hungary részére, amely Észak-Amerika, Európa, Ázsia és Ausztrália szinte minden autógyárának szállít visszapillantó tükröket és holttér-figyelő rendszereket személygépkocsikhoz.

Az SMR Automotive Mirror Technology a ProLogis Park Hegyeshalom első épületében fogja elfoglalni a 9 400 négyzetméteres területet, amely egy modern ipari park Nyugat-Magyarország „mágikus háromszögében”, Bécs, Pozsony és Győr között. A park kiváló autópálya-kapcsolatokkal rendelkezik Bécs, Pozsony és Budapest felé az M1-es, valamint az M15-ös autópályán keresztül. Ezzel a tranzakcióval a park elérte a 86 százalékos kihasználtságot, már csak egy kiadó egység található az épületben.

„Nagyon elégedettek vagyunk az új, modern raktárunkkal Hegyeshalomban” – mondta Vass Attila, az SMR Automotive Mirror Technology Hungary beszerzési igazgatója. „A kiváló helyszín és a ProLogis rugalmassága, valamint professzionális ügyfél kiszolgálása voltak a fontos döntési faktorok a park kiválasztásánál, amely tökéletesen illeszkedik specifikus logisztikai igényeinkhez. Emellett a létesítmény korszerűsége győzött meg minket arról, hogy ez a legjobb választás vállalatunk számára.”

„A ProLogis Park Hegyeshalom az első Budapesten kívüli beruházásunk” – mondta Kemenes László, a ProLogis magyarországi és romániai képviselője. „Úgy gondoljuk, hogy a helyszín nagyszerű adottságokkal rendelkezik ahhoz, hogy a regionális logisztikai tevékenység új stratégiai csomópontjává váljon, kihasználva egyszerre három piac – Ausztria, Magyarország és Szlovákia – közelségét. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfél kiszolgálásunk és maguk a létesítmények megfelelnek az SMR speciális igényeinek, és örömmel nézünk egy hosszú és gyümölcsöző üzleti kapcsolat elé.”

A ProLogis Park Hegyeshalom jelenleg egy 23 100 négyzetméteres épületből áll, teljes felépülésekor további öt létesítményében 150 000 négyzetméter modern disztribúciós területet foglal majd magában. A park további ügyfelei az ETL Hungary és a FIEGE.

A ProLogis magyarországi portfoliója, öt Budapest környéki (Gyál, Harbor Park, Százhalombatta, Szigetszentmiklós, Budaörs) és egy hegyeshalmi parkban több mint 495 000 négyzetméter raktárterületből áll.