Hosszabbított a Panalpina az Airport City-n

Meghosszabbította bérleti szerződését az Airport City Logisztikai Park egyik legnagyobb bérlője, a Panalpina Magyarország Kft.

Az Ablon fejlesztésében épült park első üteme így továbbra is 100%-os kiadottságú. A park iránt nagy az érdeklődés, új bérlőket a D épület tud fogadni, mely jelenleg 6900 m2 szabad raktárterülettel és 900 m2 bérelhető irodával rendelkezik. A Panalpina három divíziója még 2008. telén költözött az ipari park C épületébe. A logisztikai cég számára a reptér közelsége és a helyszíni vámiroda volt a legfontosabb szempont, ezért választották az Airport City-t. „Az elmúlt évek igazolták döntésünket. Jól érezzük magunkat a logisztikai parkban. Speciális bővülési igényeinket mindig gyorsan és rugalmasan kezelte az Ablon szakember gárdája és a szolgáltatások színvonalával is meg vagyunk elégedve. Kifejezetten szimpatikus továbbá, hogy a bérlők kényelme érdekében folyamatosan történnek új fejlesztések, mint a nemrég bővített ingyenes kamionparkoló. Ezek a tényezők mind hozzájárultak ahhoz, hogy bérleti szerződésünk meghosszabbítása mellett döntöttünk” – mondta el Hajnal Helga, a Panalpina Magyarország Kft. Country Managere.

Az Ablon Group 2008. nyarán adta át az Airport City Logisztikai Park első fázisát, mellyel megkezdődött a Dél-Pest-Vecsés régió legvonzóbb lokációjú, 72.000 m2-es bérelhető területtel rendelkező logisztikai parkjának megvalósítása. Az Airport City vonzerőt jelent azon logisztikai-, szállítmányozó-, gyártó cégeknek, valamint a kereskedelem területén tevékenykedő hazai és nemzetközi vállalatoknak, akik számára egyaránt fontos a

Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, és az M0-ás körgyűrű közelsége, továbbá a centrum könnyű elérhetősége és a komplett reptéri vámszolgáltatás biztosítása parkon belül. Telephelyként a világ távoli pontjaihoz biztosít azonnali kapcsolatot, mely komoly piaci előnyhöz juttatja ügyfélkörét.

A Panalpina egyike a világ vezető szállítmányozási és logisztikai szolgáltató cégeinek. A cég világszerte 90 országban van jelen több mint 500 saját irodával és további 60 országban partnerei révén. A szállítmányozás teljes palettájával, azaz teljeskörű Supply Chain Management megoldásokkal áll ügyfelei, megbízói rendelkezésére: tengeri-, légi-, közúti-, vasúti szállítmányozás, raktár logisztika, vám szaktanácsadás és vámkezelés, belföldi disztribúció, túlméretes és túlsúlyos áru szállítása. A Panalpina több mint 15 000 embert foglalkoztat világszerte.