Gázprom leányvállalata a RiverParkba költözött

A RiverPark irodaházba költözik a Gazprom Neft leányvállalata, a Pannon Naftagas Kft. és az innovatív információs megoldásokat kínáló svéd Sigma Kudos. A két vállalat közösen több mint 650 négyzetméter irodaterületet vesz bérbe az „A” kategóriás irodaház komplexumban.

A Gazprom Neft augusztusban döntött arról, hogy legfontosabb piacain, így Romániában, Bulgáriában, Boszniában és Magyarországon egyaránt saját leányvállalatokat állít fel, hogy ezzel is elősegítse a vállalatcsoport üzletpolitikájának érvényesülését, üzleti terveinek minél sikeresebb megvalósítását. Mint Slavko Pecanac, a Pannon Neftagas Kft. ügyvezetője elmondta: „Fontos volt számunkra, hogy olyan irodát találjunk Budapesten, amely központi elhelyezkedésével, felszereltségével és presztízsével is megfelelő támogatást nyújthat majd számunkra.” Az új bérlő a szükséges átalakítások után, december 16-án veheti birtokba a bérleményt.

 

Nem a Pannon Naftagas Kft. az egyetlen új bérlő a RiverPark irodaházban. A dinamikusan fejlődő svéd Sigma Kudos immár nem csak Finnországban, Kínában, vagy Ukrajnában működtet reprezentatív irodát, hanem Budapesten is. Az információ menedzsmenttel, technológiai tanácsadással és szoftver fejlesztéssel foglalkozó vállalat világszerte jelen van Svédországtól Kínáig és Finnországtól Malajziáig. A magyarországi képviselet, amely a cég leggyorsabban növekvő csapatát jelenti, olyan új, reprezentatív irodát keresett Budapesten, amely egyben központi elhelyezkedésű és közel van a fő vevőkörhöz.

 

A választás okairól Nagy György ügyvezető elmondta: „A tanácsadói iparágban nélkülözhetetlen, hogy közel legyünk a fogyasztóinkhoz és olyan irodával rendelkezzünk, amely könnyen elérhető a dolgozók és partnerek számára. A RiverPark irodaház kiváló helyszínt biztosított számunkra, az épület üzemeltetőinek rugalmasságát pedig az általuk felkínált praktikus berendezési lehetőségek bizonyítják. 2011 rendkívül sikeres év volt számunkra, a RiverPark irodaházban működő új székhelyünk remek alap ahhoz, hogy 2012-ben is hasonló teljesítményt érjünk el.” A Sigma Kudos 2012 márciusában veszi majd át a kész irodaterületet a RiverPark K32 épületének negyedik emeletén.

 

“Nagyon örülünk,  a Sigma Kudos döntésének, hiszen már  több éves az együttműködésünk. Velünk költöztek a jelenlegi irodájukba, majd a mi segítségünkkel adták albérletbe a nem használt területeiket, aztán ismét minket választottak az irodaválasztással kapcsolatos támogatásra. Külön öröm, hogy egy általunk képviselt épület lett a nyertes. A döntés a RiverPark egyedi elhelyezkedése és a bérlőknek nyújtott különleges munkakörnyezet alapján nem meglepő egy a Sigmához hasonló innovatív vállalat esetében.” fűzte hozzá Papp Róbert,  a RiverPark kizárólagos bérbeadásáért felelős GVA Robertson irodai részlegének vezetője.

 

A RiverPark irodaház két épületből álló „A“ kategóriás irodaház komplexum, amely közel 10.000 m2 bérelhető területet kínál a Közraktár utca 30. és 32. számok alatt. A Duna-parti ingatlan lenyűgöző panorámával, exkluzív belső kerttel, tetőteraszokkal és igényes műszaki megoldásokkal teremt magas színvonalú irodai környezetet és munkakörülményeket az itt dolgozóknak.