Az Erste Bank a BSR Centert választotta

A BSR Center tudatos bérbeadási stratégiájának köszönhetően az Erste Bank 5500 négyzetméternyi területre írt alá bérleti szerződést, így 78 %-ra emelkedett a BSR Center bérbeadottsága.

A tranzakció alátámasztja azt a piaci előrejelzést, amely szerint a rendelkezésre álló irodaterületek  a fejlesztések hiánya miatt hamar  elkelnek:  a BSR Centerben a jelenleg kínálható  legnagyobb egybefüggő terület 1700 m2.  

A Váci úton elhelyezkedő BSR Center ideális irodaterületeket kínál mind a kisebb bérlők mind pedig a nagy, egybefüggő irodaterületet igénylő cégek számára. Az irodaház elegáns környezetével és kiváló szolgáltatásaival – tágas étterem és kávézó, kiépített kert és teraszok, mélygarázs és kültéri parkoló területek – lehetővé teszi a kellemes, zavartalan munkavégzést.

Ducsai Evelin, az Erste Bank Hungary Zrt. üzemeltetési igazgatója elmondta: az irodaház ideális választás a bank számára Call Centerének és Operációs Központjának elhelyezésére. Az Erste választása elsősorban a rendkívül kedvező megközelítés, a tágas belső környezet és a sokoldalú variálhatóság, illetve a széles körű kapcsolódó szolgáltatások miatt esett a BSR irodaházra.

A tulajdonost a piaci ügyletektől kicsit eltérő módon a két megbízott exkluzív bérbeadó ügynökség a GVA Robertson és a DTZ képviselte.