A DunaPro a Madarász Irodaparkba költözik

A GVA Robertson közreműködésével a DunaPro Zrt. a Madarász Irodaparkban találta meg új, közel 500 m2-es, teraszos irodáját.

A DunaPro Zrt. kiváló minőségű prémium fogyasztási cikkek forgalmazásával foglalkozik. A cég teljes körű szolgáltatásokat nyújt a kereskedelem, marketing és logisztika területén.  
“Mivel korábban is a XIII. kerületben volt az irodánk itt kerestük a lehetséges megoldásokat. A Madarász Irodapark mind megjelenésében, mind megközelíthetőségben ideálisnak bizonyult számunkra. A tulajdonosok részéről is maximális rugalmasságot tapasztaltunk a tárgyalások és a kialakítás során is. “ mondta el Czenkár Béla a Dunapro Zrt. operatív vezetője.

A Proform Zrt. fejlesztésébe tartozó Madarász Irodapark  a XIII. kerület zöldövezetének egyik legkedveltebb részén, a kerület ütőerének számító Váci út mentén a Madarász- Szekszárdi – Tomori utcák által határolt 3 hektáros területen épül,  a Duna Plaza közelében.   Az első épület, mintegy 17 000 m2 bérbeadható területtel, 2009-ben került átadásra.  Az Irodapark a későbbiekben számos sport és rekreációs szolgáltatással szeretne minél több bérlőt odavonzani.