hirdetés

Laknál ezekben a 40 millás panelekben?

 

Neked is felcsillan a szemed, amikor meglátod, hogy ilyen panelek is vannak szép fővárosunkban? Nekünk igen. Bár…  

Böngészgetünk, kutakodunk, egyszer csak mit látunk? Egy II. kerületi otthont, egyenesen a Zöldlomb utcából. Azt mondja a tulaj, hogy igényes anyagokkal újították fel ezt a 60 nm-es, 3. emeleti loggiás lakást. Az árcédulán három számot láttunk, közte egy vesszőt: 38,9.  Persze millió kemény magyar forintról van szó. Tovább kutakodva megtudtuk, hogy az egyik félszoba falainak elbontásával alakították ki nagyméretű étkezőt, tágas nappalit és egy félszobát, s mindenütt jól kihasználható beépített szekrényekkel találkozhatunk. A lakás eredeti elrendezése igény szerint helyreállítható. Fűtése házközponti, miénk lehet még egy saját és egyközös tároló is. A sokemeletes ház egyébként 4 tömbből áll, 1982-ben épült, jó állapotú, saját, gondozott kert és saját játszótér tartozik hozzá.

A másik kedvencünk árbajnok ever: 100 ezer forint híján 40 millió konvertibilis forint az ára. Hol van és főleg mit tud ennyiért? Óbuda szívében, a Szentlélek térnél, csendes kis mellékutcában, a 17-es és 41-es villamosok, a H5-ös hév és a 134-es busz is pár lépés. Méretes otthonról van szó, 85 nm-es, és 3 különnyíló hálószobája és egy tágas amerikai konyhás nappalija van, mindez klímával megspékelve. Az eladó nem győzte hangsúlyozni, hogy az ingatlan egy szigetelt, cserélt nyílászárós társasház hetedik emeletén található. Vagyis elvileg nagyon jó a kilátás. “Maga a lakás is kitűnő állapotban van” – tette hozzá az illető. Ha szabadba vágyunk, nem kell lemenni az utcára, mert az egyik hálószobából szépen kisétálhatunk a 4 nm-es loggiára.

Családosoknak ajánlják ezt a néhány éve felújított, dunai panorámát is adó 68 nm-es otthont a Dráva utca sarkán. Ötödik emelet, 3 szoba és persze a jó kis loggia. A bejárati ajtót több ponton záródó ajtóra, a nyílászárókat műanyagra cserélték. Nem hagyták meg a régi belső ajtókat sem, újak virítanak már. Sokat mond – legalábbis az eladó szerint – hogy a teljes  villany-és vízhálózat zsír új immár. A szobákban ugyanakkor a már ismert laminált parketta van (nem a hagyományos, amit sokkal többen szeretnek),  a többi helyiségben járólap található. Aki nyáron izzadna, az elfelejtheti ezt, mert mindegyik szobában él a klíma. Mindez 37 millió sokat érő magyar forintért.