Remek hely, rugalmas feltételek és kedvező ár! Így érdemes nekifogni az iroda-, raktár keresésnek!

Ha irodát vagy raktárt keresünk, az elsődleges szempont mindig a lokáció, második az ár. Emellett természetesen fontos, hogy a fenntartási költségek is alacsonyak legyenek, a bérleti feltételek pedig rugalmasak. Persze nehéz olyan iroda- vagy raktárhelyiséget találni, amely mindezen feltételeknek megfelel, mi azonban most ráakadtunk egy olyan irodaházra, a XI. kerületben, amely minden szempontból tökéletes irodákat és raktárakat kínál.

Szerémi Business Park a Szerémi és a Kondorosi út sarkán áll, ahonnan az M1/M7/M0-ás autópályák, a Rákóczi Ferenc híd, valamint a 6-os főút is könnyen megközelíthető, illetve a 18-as, a 41-es és a 47-es villamosok, valamint a 114-es, a 213-as és a 214-es autóbuszok biztosítják a könnyen elérhető közlekedési lehetőségeket. Ezen kívül étkezési és bevásárlási lehetőségek is találhatók a környéken, és több színvonalas szolgáltatás, pl.:  meleg étkezési lehetőség a közelben elérhető.

Az irodaházban 25-330 nm-ig kínálnak bérelhető irodákat igen kedvező, 9-10 EUR nettó áron négyzetméterenként, illetve 330-4500 nm-ig raktárak is bérelhetők mindössze nettó 7-7,5 EUR/nm áron, az üzemeltetési költség szintén kedvező, nettó 1,8 EUR/nm. Az itt található raktárak elhelyezkedésük okán is ritkaságnak számítanak a piacon, hiszen kamionnal is könnyen megközelíthetők, és a kamionok számára itt van elég hely ahhoz, hogy megforduljanak, ezen felül kamionbeálló és teherrámpa segíti a ki- és berakodást, és karbantartó szolgálat is rendelkezésre áll.

A Szerémi Business Parkban ráadásul kivételesen magas, 12,5 méteres belmagassággal rendelkező raktárhelyiségek is bérelhetők. Jelenleg 1 db 300 nm-es, 4 m-es belmagasságú, illetve 3db egymás melletti, 1300 nm-es magasraktári rész, mögötte pedig egy 600 nm-es szabad raktár áll rendelkezésre és ezek összenyithatóak.

Az ingatlan mindemellett körülkerített és 24 órás biztonsági szolgálattal védett, területén parkolási lehetőség is adott, személyautók részére havi nettó 45 euróért, tehergépjárművek részére havi nettó 70 euróért.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.