Nagyobb raktárt keres jó lokációban? Itt irodát is találhat rugalmas feltételek mellett!

A belső kerületekben raktárt, különösen nagyobb méretű raktárt szinte képtelenség találni, és ez hatványozottan igaz, ha a kamionnal történő könnyű megközelíthetőség is fontos. Ugyanakkor olyan irodát is nehéz találni frekventált elhelyezkedés mellett, ami rugalmas feltételekkel és előnyös áron bérelhető. A XI. kerületben azonban van egy irodaház, ami nagyobb raktárakat és rugalmas feltételekkel bérelhető irodákat kínál, méghozzá nagyon kedvező áron.

Temesvári Business Park a XI. kerületben, a Temesvár utcában, a Szerémi út közelében található, ahonnan az M1-es, M7-es, M0-ás autópályák és a belváros is könnyen elérhető. A tömegközlekedést pedig a Fehérvári úton, a közeli Albertfalva kitérőnél megálló villamosok és buszok segítik.

Az itt kiadásra kínált irodák mérete 25 nm-től 1600 nm-ig terjed, rugalmas feltételekkel, akár hosszú- vagy rövid távra is bérelhetők, kedvező áron, havonta 9 euró + áfa/nm áron.

Raktárakat már 50 nm-től egészen 400 nm-ig lehet bérelni, a leginkább keresett, 200-300 nm nagyságú raktárakból is van kínálat, de mivel a raktárak össze is nyithatóak, így 400 nm-nél nagyobb raktárak bérlése is lehetséges az 5800 nm-es területen, szintén igen kedvező havi 6,5 euró + áfa/nm áron. Az üzemeltetési költség is kedvező, havi 1,5 euró/nm + áfa irodák és raktárak esetében egyaránt.

Temesvári Business Park védett, körülkerített ingatlan, ahol 24 órás biztonsági szolgálat, valamint karbantartó szolgálat is működik. A parkolási lehetőség is biztosított, parkolóhelyenként 40 eurótól. A kiadó irodákat, raktárakat rugalmasan lehet megtekinteni, ha Ön kedvező árú irodát, vagy nagyobb raktárt keres kiváló lokációban, akkor mindenképp nézzen szét a Temesvári Business Park kínálatában.

A cikk megjelenését az ingatlan hirdetője támogatta.