Külföldi befektetőt keres? Így lesz vonzó a lakása!

Mi alapján válasszunk tetőablakot, mely szigorú építőipari szabályoknak kell megfelelni otthonunk hőszigetelését illetően, milyen életmesékkel tölti meg a teret Somlai Tibor formatervező-belsőépítész? Egyebek között ezekre is megtalálják a választ havonta megjelenő NGTLN Otthonok és ötletek című magazinban.

Mint ahogyan azt korábbi cikkünkben leírtuk, a Flyerbox Media gondozásában megjelent az ingyenes NGTLN Otthonok és ötletek magazin. Budapest kerületeiben több mint 500 helyen megtalálható a Flyerbox állványokon kihelyezve. Éttermekben, kávézókban, magán orvosi rendelőkben, prémium közösségi helyeken.

Ízelítő a tartalomból:

  • KÜLFÖLDI BEFEKTETŐT KERES? ÍGY LESZ VONZÓ A LAKÁSA!

Bár már hazánkban is egyre magasabbak az ingatlanárak, a külföldiek még mindig szívesen vásárolnak nálunk lakást, házat akár saját részre, akár befektetési céllal. Hogy jellemzően milyen igényekkel, elvárásokkal érkeznek, illetve hogyan segíthetjük elő a sikeres adás-vételt, annak szakértővel jártunk utána.

  • Tetőablak – Kinek mi a fontos?

Remek kilátás, beáradó fény és meleg? Utóbbi nyáron ugyan nem a legelőnyösebb, ezért is fontos a vásárlás előtt alaposan tájékozódni és megválaszolni a mi is a fontos nekem igazán kérdést.Egyik tetőablak olyan, mint a másik és mind ugyanarra jó – gondolhatnánk. Ez persze nem igaz, hiszen a tetőablak és tetőablak között is jelentős különbséget láthatunk, ha megismerkedünk azokkal a tényezőkkel, amelyek annak minőségét jelentik.

  • 2020 nincs is olyan messze, ha ma még csak tervezi új otthonát

Napjainkban, ha egy család otthona hőszigetelésére szánja el magát, az esetek nagy részében a rezsiköltség csökkentés a fő cél. Egy jól megválasztott, szakszerű polisztirol hőszigeteléssel már az első fűtési szezonban költség takarítható meg.

  • Somlai Tibor – Életmesékkel tölti meg a tereket

Beszélgetésünk során hamar kiderült, hogy a népszerű formatervező-belsőépítész szakmai- és magánélete is regényes. Sőt, több regényre való sikerélményt halmozott fel. Egy részét unokáink is látni fogják, a többiről hátha készül még egy könyv.