Irány a Mátra, sokan felfigyeltek rá!

Mátrában terjeszkedik a BDPST Group, mivel  a rövidesen BDPST Hotel Management üzemelteti a Lifestyle Hotel Mátrát. Közleményben a BDPST Group kifejtette: cél, hogy a hegyvidéki környezetben elvonulni vágyó vendégek közkedvelt hazai választásává váljon a szálloda.

Új szállodatípussal, hegyvidéki wellness hotellel egészül ki a BDPST Group hotelportfóliója, miután a cégcsoport szállodafejlesztési és -üzemeltetési tanácsadó cége a BDPST Hotel Management veszi át november 1-től a Mátraházán található 4 csillagos Lifestyle Hotel Mátra működtetését. Az üzemeltetési feladatok ellátása mellett a szállodát tulajdonló társaság megvásárlásáról szóló szerződés is aláírásra került 2021 októberében.

A Kékes lábánál található 114 szobás komplexum 220 fős étteremmel, 45 fős bárral és wellness részleggel is rendelkezik. A hotel a jövőben is változatlanul várja a vendégeket, az üzemeltetésben bekövetkezett változás nem érinti a szálloda meglévő, illetve jövőbeni foglalásait.

A BDPST Hotel Management jelenleg a BOTANIQ Turai Kastélyt, az Alice Hotelt, a tarcali Andrássy kúriát és a D8 hotelt üzemelteti Magyarországon, valamint a spanyolországi Los Alcazaresben a Hotel Atrio del Mart, és két ausztriai síhotelt.