További lengyelországi ProLogis bérleti megállapodások

A ProLogis 35 500 négyzetméter modern raktárterületet adott bérbe a ProLogis Park Teresin területén az átfogó export és import logisztikai szolgáltatásokat nyújtó, a nemzeti és nemzetközi útvonalakon a szállítás minden módját alkalmazó Solid Logistics részére.

Az új bérleti megállapodás keretében a Solid Logistics 8 500 négyzetmétert bérel a ProLogis Park Teresin egyes épületében, és 27 000 négyzetmétert a kettesszámú épületben. A park Varsó központjától 40 kilométerre nyugatra helyezkedik el, közvetlenül a Varsót és Berlint összekötő E-30-as út mellett. A vállalat a kibérelt területet háztartási készülékgyártók logisztikai kiszolgálására fogja felhasználni. Ezzel a tranzakcióval a Solid Logistics összesen 63 000 négyzetméter raktárterületet bérel négy lengyelországi ProLogis disztribúciós parkban.

„Ezzel a tranzakcióval egy helyszínen akarjuk konszolidálni egyik kulcsügyfelünknek végzett disztribúciós tevékenységünket” – mondta Jarosław Dłużak, a Solid Logistics raktár-logisztikai menedzsere. „Így hatékonyabb disztribúciós folyamatokkal tudjuk garantálni az időben történő kiszállítást, és a raktárkészletek szinten tartását.”

„A Solid Logistics már a negyedik ProLogis parkban folytatja tevékenységét” – mondta Dariusz Proniewicz, a ProLogis Lengyelország bérbeadási menedzsere. „Már az is nagy eredmény, ha egy ügyfél parkon belül terjeszkedik, de a legnagyobb siker az, amikor az ügyfél úgy dönt, hogy műveleteinek többségét egyetlen raktárszolgáltató által kínált létesítményekben alapozza meg. Büszkék vagyunk rá, hogy a Solid Logistics ismét vállalatunkat választotta partnerének.”

A ProLogis Park Teresin hat épületben összesen 160 000 négyzetmétert foglal magában. Közvetlen mellékvágány kapcsolatával és az autópályák közelségével a park kiváló szállítmányozási lehetőségeket kínál, amelyek hatékony hazai, közép- és kelet-európai és oroszországi árudisztribúciót tesznek lehetővé.

A ProLogis további ügyfelei a parkban a DHL, a Schenker, és a Viva Manufacturing.

A ProLogis portfóliója a Varsó környéki piacon kilenc disztribúciós park harminckilenc épületében 765 000 négyzetméter területet foglal magában olyan stratégiai helyszíneken, mint Varsó, Janki, Nadarzyn, Błonie, Teresin és Sochaczew.