New Yorker üzlet nyílt a Pólus Centerben

Új vezető nemzetközi divatmárka, a NEW YORKER nyitotta meg üzletét a mai napon a látványosan megújult Pólus Centerben. A közel 1,000 négyzetméteres, legújabb koncepció szerint kialakított divatüzlet a bevásárlóközpont egyik fő folyosóján várja vásárlóit.

A Pólus Center az elmúlt időszakban nagy figyelmet fordított a vásárlók igényeinek kielégítésére.  A látogatói megkérdezésre alapozott, és tavaly decemberben befejezett több mint 1 milliárd forint értékűfelújításnak köszönhetően a bevásárlóközpont új modern külsőmegjelenése és világos, átlátható belsőkialakítása elnyerte a vásárlók tetszését. A megújulás mellett a kínálat folyamatos bővítése is kiemelt szerepet kapott a ház életében.  2011. óta számos népszerűnemzetközi márka, többek között a H&M, aPromod, a CCC Shoes, és aTakko Fashion nyitott új üzletet a Pólusban, mely kínálat ezúttal New Yorker-rel bővült.

 

A 39 országban több mint 985 üzlettel rendelkező NEW YORKER a városi divatot és a legújabb trendeket képviseli. A NEW YORKER az örök fiatalokat célozza saját márkáival: FSBN, FB SISTER (sportos és utcai viselet), AMISU (nőies divat), SMOG (trendi és lezser férfiviselet), CENSORED (alsónemű és fürdőruha) és ACCESSOIRES (modern és naprakész kiegészítők).

 

A NEW YORKER immár a 10. üzletét nyitotta meg Budapesten. Terjeszkedésük új helyszínéül a színvonalasan megújult Pólus Centert választották, amely népes vonzáskörzettel rendelkezik, a bevásárlóközpont felújítását követően pedig tovább növekedett a lojális látogatók száma.

 

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a NEW YORKER-t is üdvözölhetjük bérlőink körében. Büszkék vagyunk arra, hogy a modernizációnak és a stabil kereskedelmi teljesítménynek köszönhetően egyre több márka választja a Pólus Centert. Meggyőződésem, hogy az új nemzetközi márkát a már meglévő és potenciális vásárlóink is szívesen fogadják a bevásárlóközpontban, és a folyamatosan fejlődő bérlői paletta hozzájárul ahhoz, hogy a fiatal generáció igényeinek is megfeleljünk.” – mondta Vincze Anna Cushman & Wakefield, a Pólus Center létesítményvezetője.