Népszerű a River Park Irodaház

A Bellville Rodair, nemzetközi szállítmányozási cég 200 m2–es loft stílusú irodaterületre írt alá bérleti szerződést a GVA Robertson által képviselt RiverPark Irodákban.

A brit-kanadai gyökerekkel rendelkező Bellville Rodair a világ 22 országában nyújt szállítmányozási és logisztikai szolgáltatásokat.  A Ferihegyi Repülőtér közelében 2002 óta béreltek irodát. Új székhelyüknek  olyan épületet kerestek,  ahonnan a repülőtér könnyen megközelíthető , ugyanakkor a Belváros üzleti negyedéhez is közel van.

„A RiverPark Irodaház elhelyezkedése ideális számunkra, a  belső kialakítás hatékonysága pedig tökéletesen megfelel az igényeinknek.  Az iroda hangulata egyedi, nagyon hasonlít a londoni irodánkhoz, s valószínűleg az is segíti majd a munkavégzést, hogy az ablakból csodálatos panoráma nyílik a  Dunára.”        jegyezte  meg David Ower,  a Bellville Rodair ügyvezetője.

Az épület fejlesztője, az IVG,  ingatlanfejlesztéseinél nagy hangsúlyt fektet a XXI. század elvárásainak, a legújabb trendeknek megfelelő építészeti és műszaki kialakításokra, természetesen figyelemmel tartva a bérlők elvárásait. A Duna-parton található RiverPark két épületből álló „A” kategóriás irodaház komplexum. A Közraktár utca 30. szám alatt korábban MOL székházként ismert K30 épület a műemlékvédelmi előírásoknak megfelelő felújítását követően első osztályú irodatereket nyújt; a Közraktár utca 32. szám alatt pedig egy modern, új építésű épületrész áll rendelkezésre 3 szintes mélygarázzsal. A csodálatos panoráma, az exkluzív belső kert, a tetőteraszok és az igényes műszaki megoldások magas színvonalú irodai környezetet és munkakörülményeket kínálnak az itt dolgozók számára.