Év Ingatlangazdálkodója díjat nyert a TriGranit

A 2012-es Év Ingatlangazdálkodója díjat nyerte el a TriGranit Management Corporation (TGM), az elismerést Bukarestben adták át az Europa Property díjátadó ünnepségen csütörtökön – közölte a TriGranit.

Tájékoztatásuk szerint a címet azok a délkelet-európai ingatlanfejlesztő és befektető vállalatok, ingatlantanácsadó, bérbeadó ügynökségek, szakmai szolgáltatók, ügyvédi és építészirodák, ingatlangazdálkodással foglalkozó vállalatok nyerhetik el, amelyek piaci hozzájárulása és széleskörű jelenléte, megújuló és minőségi ügyfélszolgálata, sikeres kereskedelmi teljesítménye meghatározó volt az adott évben.

 

A TriGranit közölte: a díj odaítélésekor a zsűri értékelte a TGM sikeres kiskereskedelmi, irodai, kulturális és szabadidős menedzsment tevékenyégét, valamint a régióban a közelmúltban elnyert számos új megbízatást.

 

A TriGranit Management Corporation 1994-ben jött létre, létesítménygazdálkodással és üzemeltetéssel, vagyonkezeléssel foglalkozó, szervesen növekvő, kelet-közép-európai vállalat.

 

A cég által üzemeltetett kereskedelmi, irodai, kulturális, oktatási és szabadidős intézmények 1500 bérlője, a mintegy 60 millió látogatója a régió egyik legmeghatározóbb ingatlanüzemeltetőjévé tette a vállalatot.