Rugalmas feltételekkel bérelhet irodát, raktárat, méghozzá remek helyen!

Budapesten ma jó árú, alacsony rezsijű és jó elhelyezkedésű irodát nehéz találni. Olyan raktárat, ami nem külterületen, valamelyik ipari parkban van, hanem belső kerületben, a belvárosból is könnyen elérhető helyen található még nehezebb. A XI. kerület könnyen megközelíthető részén mi most azonban találtunk egy olyan irodaházat, ahol kiadó irodákat és raktárakat is kínálnak, kedvező áron, kedvező rezsivel.

Szerémi Business Park a Szerémi és a Kondorosi út sarkán az M1/M7/M0-ás autópályák közelében található, ahonnan a Rákóczi Ferenc híd és a 6-os főút is könnyen megközelíthető, illetve a 18-as, a 41-es és a 47-es villamosok, valamint a 114-es, a 213-as és a 214-es autóbuszoknak köszönhetően közösségi közlekedéssel is könnyen elérhető a belváros. Ezen kívül étkezési és bevásárlási lehetőségek is adottak a környéken, és több színvonalas szolgáltatás, pl.:  24 órás biztonsági szolgálat, meleg étkezési lehetőség is megtalálható a közelben.

Az irodaházban 25-330 nm-ig kínálnak bérelhető irodákat igen kedvező, 9-10 EUR nettó áron négyzetméterenként, illetve 330-3200 nm-ig raktárak is bérelhetők mindössze nettó 7-7,5 EUR/nm áron, az üzemeltetési költség szintén kedvező, nettó 1,8 EUR/nm. Az itt található raktárak nemcsak elhelyezkedésük okán számítanak ritkaságnak a piacon, hanem azért is, mert kivételesen magas, 12,5 méteres belmagassággal rendelkező raktárhelyiségek is megtalálhatóak közöttük.

Szerémi Business Parkban bérelhető raktárak további előnye, hogy a központi elhelyezkedés ellenére kamionnal is könnyen megközelíthetők, és a kamionok számára itt van elég hely ahhoz, hogy megforduljanak, ezen felül teherrámpa, kamionbeálló és karbantartó szolgálat is segíti a ki- és berakodást. Az ingatlan emellett védett, körülkerített, területén parkolási lehetőség is van személyautók részére havi nettó 45 euróért, tehergépjárművek részére havi nettó 70 euróért bérelhetők parkolóhelyek.

Ha tehát Ön egy kiváló elhelyezkedésű, könnyen fenntartható irodát, vagy kamionnal is könnyen megközelíthető, nagy belmagasságú raktárt keres elérhető áron, akkor érdemes megnéznie a Szerémi Business Park kínálatát.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.