Ne töltsön hosszú órákat irodakereséssel! Hagyja, hogy az irodaházak találják meg Önt ajánlataikkal!

Nehéz manapság minden igényeinknek megfelelő irodát találni. A pandémia okán elterjedt home office miatt nehezen megjósolható, hogy mikor, mekkora területre lesz szükségünk, a rezsirendelet miatt pedig kiemelten fontossá vált, hogy enengiatakarékos irodahelyiséget béreljünk. A kulcsszó tehát a rugalmasság, de nem könnyű megtalálni azt az irodaházat, mely rugalmas bérlési lehetőséget kínál számunkra.

Akik nem akarnak tényleg hosszú munkaórákat eltölteni azzal, hogy cégük számára irodát keressenek, azoknak kínál megoldást az Otthontérkép Csoporthoz (mely magában foglalja az ingatlantajolo.hu, otthonterkep.hu, irodahaz.info és raktar.info ingatlanhirdetési oldalakat) tartozó, irodaházakra és más irodahelyiségekre szakosodott hirdetési portál, az Irodahaz.info új kényelmi szolgáltatása, amellyel a jövőben pár kattintással ingyenes ajánlatot kérhetünk pontos irodaigényünkre az oldalon kiadó irodát kínáló hirdetőktől.

Alaposan átalakult az irodahelyiségek piaca a pandémia alatt. Bizonyos értelemben a kínálat, a választék növekedett is, a fővárosban például 10 százalék felett jár az üresedési ráta. Ugyanakkor sok esetben éppen olyan irodát nehéz találni, ami egy adott cég igényeinek, mind helyszínben, mind méretben, mind felszereltségben, mind pedig árban megfelel.

Vagy, ha minden stimmelni látszik, akkor a bérlés feltételei nem eléggé rugalmasak: például egy-egy kis vagy közepes vállalat, vállalkozás mostanság nem szívesen köt 3-5 évre szóló bérleti szerződést, mert olyan időtávra ritkán látnak előre az üzleti döntéshozók.

„A hosszú távú elköteleződés problémát okoz jelenleg a cégvezetőknek.  A pandémia után a munkaadóknak jelenleg az elszabaduló energiaárakkal, a magas infláció mellett a forint árfolyam kockázatával kell szembenézni.  Komoly kihívás ma elégséges méretű irodát találni. A piaci igényeket a bérbeadók már tapasztalják a piacon, azonban a hirdetésekben ez nem tükröződik – fejti ki Ballagó Antal, az Otthontérkép Csoport értékesítési vezetője.

Az esetleges hosszú távú elköteleződés, ha akad is, inkább a nagyobb cégekre jellemző, mostanság különösen azokra, amelyek felismerték: jobb, ha manapság évekre előre lefixálják a bérleti díjakat (és az üzemeltetési költségeket), mert azok várhatóan számottevően emelkedni fognak az elkövetkezendő években.

Egy új iroda, egy fióktelep, esetleg egy új cégközpont keresése, pontosabban megtalálása tehát nem kis fejtörést okoz a mindennapokban azoknak, akik ebben a fontos kérdésben döntésre jogosultak. Nekik, illetve az őket segítő ingatlan-tanácsadóknak mutatott be a minap egy nagyon hasznos, fontos újdonságot az Irodahaz.info portál.

A hosszas, minden feltételre kiterjedő pontos és alapos keresgélést könnyíti meg az Irodaház.info iroda-hirdetési oldal nyitólapján megtalálható „Kérjen egyszerre több hirdetőtől ajánlatot!” funkció. Szerencsére ennek jelenését nem kell magyarázni, arról van szó, amit olvashatunk.

Az „Ajánlatot kérek!” gomb megnyomásával nevünk, email címünk, telefonszámunk megadása mellett kizárólag azt kell megadni (akár legördülő opciókból választva), hogy hol, mely településen, illetve a főváros mely kerület(ei)ben keresünk, milyen ársávban, minőségben (kategóriában) irodát, illetve mekkora helyre van szükségünk. Ez utóbbi esetben tól-ig intervallumot adhatunk meg.

Ezen túlmenően van egy szabad-szavas mező, ahová bármilyen egyedi kérést beírhatunk, például szeretnénk házon belüli éttermet, a szokásosnál nagyobb tárgyalót, kilátást, tetőteraszt, zuhanyzót és bicikliparkolót, vagy bármi olyat, amely kicsit is több a szokványosnál.

Mint látható tehát a végletekig személyre szabhatjuk keresésünket, így biztosak lehetünk abban, hogy e-mail fiókunkban csak és kizárólag olyan ajánlatok landolnak majd, amelyek a keresésünknek megfelelnek. Magyarán: nem raboljuk időnket, energiánkat olyan opciók végigolvasásával, ahol a fentiek közül egy vagy több kizáró tényező is akad, így már az ajánlat végigbogarászása is teljesen feleslegessé válik, kidobott időt jelent.

Spóroljon Ön is az idejével és látogasson el a www.irodahaz.info honlapra, kérjen azonnal, akár több tucat irodát kiadó partnerünktől személyre szabott, releváns ajánlatot. Mindezt egyszerűen, mindössze néhány kattintással!