Ne hagyd, hogy az új iroda megtalálása rabolja a munkaidődet! Az ajánlatokat egyenesen a postaládádba is kaphatod!

Aki keresett már valaha új irodát cégének, az pontosan tudja, hogy ebbe a folyamatba mennyi értékes munkaórát lehet beleölni, amit sokkal hasznosabban, a cég előmenetelét elősegítő munkával is el lehetne tölteni. A jövőben azonban ez nem kell, hogy így legyen! A számunkra releváns irodaterületeket hirdető irodaházak ajánlatai ugyanis egyenesen a postaládánkba érkezhetnek.

Hogyan lehetséges ez? A problémára az Otthontérkép Csoporthoz (mely magában foglalja az ingatlantajolo.hu, otthonterkep.hu, irodahaz.info és raktar.info ingatlanhirdetési oldalakat) tartozó, irodaházakra és más irodahelyiségekre szakosodott hirdetési portál, az Irodahaz.info kényelmi szolgáltatása kínál megoldást, amellyel pár kattintással ingyenes ajánlatot kérhetünk pontos irodaigényünkre az oldalon kiadó irodát kínáló hirdetőktől. 

Mint tudjuk az irodapiac a pandémia alatt alaposan átalakult, ma már mindenki rövid távra és kisebb irodaterületet bérelne. A háború okozta energiaáremelkedések okán pedig már senki sem a bérleti díjat önmagában, hanem a bérleti díjat és a fenntartási költségeket egyben nézi, azaz az energiahatékony, alacsony rezsijű irodákat keresi, és egyre többen érdeklődnek a rugalmasabb, szolgáltatott irodák iránt is.

Bizonyos értelemben a kínálat, a választék növekedett is, a fővárosban például már a 14 százalékot közelíti az üresedési ráta. Ugyanakkor a kínálatnövekedés sokkal inkább mennyiségi, mintsem minőségi, ezért nem könnyű megtalálni a cégünk számára minden szempontból megfelelő irodát.

Ebben segítséget az irodahaz.info portál „Kérjen egyszerre több hirdetőtől ajánlatot!” funkciója. Ez az opció az Irodaház.info iroda-hirdetési oldal nyitólapján található meg, általa egyszerre több releváns hirdetőtől kérhetünk ajánlatot, ami jelentősen megkönnyíti, lerövidíti a hosszadalmas keresgélést.

Ha az „Ajánlatot kérek!” gombra kattintasz, először nevedet, email címedet és telefonszámodat kell megadnod, majd utána (akár legördülő opciókból választva) azt, hogy hol, mely településen, illetve a főváros mely kerület(ei)ben, milyen ársávban és minőségben (kategóriában) keresel irodát, illetve mekkora helyre van szükségetek. Ez utóbbi esetben tól-ig intervallumot adhatsz meg.

Ezen kívül van egy szabad-szavas mező is, ahová bármilyen egyedi kérést beírhatsz, például ha szeretnétek a szokásosnál nagyobb tárgyalót, házon belüli éttermet, tetőteraszt, kilátást, bicikliparkolót, vagy akár zuhanyzót, illetve bármi olyat, amely kicsit is több a szokásosnál.

Mint látható tehát a végletekig személyre szabhatjuk keresésünket, így biztosak lehetünk abban, hogy e-mail fiókunkban csak és kizárólag olyan ajánlatok landolnak majd, amelyek a keresésünknek megfelelnek. Magyarán: nem raboljuk időnket, energiánkat olyan opciók végigolvasásával, ahol a fentiek közül egy vagy több kizáró tényező is akad, így már az ajánlat végigbogarászása is teljesen feleslegessé válik, kidobott időt jelent.

Takarítson meg Ön is időt és energiát és próbálja ki az irodahaz.info kényelmi szolgáltatását. Kérjen azonnal, akár több tucat irodát kiadó partnerünktől személyre szabott, releváns ajánlatot. Mindezt egyszerűen, mindössze néhány kattintással!