Nagy területű raktárt keres a belváros közelében? Itt irodákat is talál!

Raktárt találni nem könnyű a belső kerületekben, különösen, ha nagyobb területre van szükségünk, de irodát is nehéz frekventált elhelyezkedés mellett találni. A XI. kerületben azonban most rugalmas feltételekkel, akár rövid távra is bérelhető irodákat, és rugalmasan változtatható méretű, összenyitható raktárakat is kínálnak kiadásra, kedvező áron.

Temesvári Business Park a XI. kerületben, a Temesvár utcában, az M1-es, M7-es, M0-ás autópályák közelében helyezkedik el. Az irodaház a közeli Szerémi útnak, valamint a Fehérvári úton, a közeli Albertfalva kitérőnél megálló villamosoknak és buszoknak köszönhetően könnyen megközelíthető, és könnyen elérhető innen a belváros is.

Az itt kiadásra kínált irodák mérete 25 nm-től 1600 nm-ig terjed, rugalmas feltételekkel, akár hosszú- vagy rövid távra is bérelhetők, kedvező áron, havonta 9 euró + áfa/nm áron, 1,5 euró/nm + áfa üzemeltetési költség mellett.

Bérelhető raktárakat 50 nm-től 400 nm-ig kínálnak kiadásra, melyek össze is nyithatóak, így nagyobb raktárak is bérelhetők az 5800 nm-es területen, igen kedvező havi 6,5 euró + áfa áron négyzetméterenként, szintén havi 1,5 euró/nm + áfa üzemeltetési költség mellett.

A Temesvári Business Park védett, körülkerített ingatlan, ahol a parkolási lehetőség is adott, parkolóhelyenként 40 eurótól. Az irodaház területén 24 órás biztonsági szolgálat, valamint karbantartó szolgálat is működik, a kiadó irodák, raktárak pedig rugalmasan megtekinthetők, ezért, ha Önnek valóban a frekventált elhelyezkedés és a kedvező ár számít, érdemes szétnéznie a Temesvári Business Parkban.

A cikk megjelenését az ingatlan hirdetője támogatta.