Kedvező áron is találhatunk frekventált elhelyezkedésű irodát, raktárt!

Nincs könnyű helyzetben az, aki ma irodát, vagy raktárt keres kiváló elhelyezkedéssel, mégis kedvező áron, különösen, ha fontos számára az is, hogy rugalmas feltételek mellett, akár rövid távra is bérelhető legyen az ingatlan. Az alacsony bérleti díj mellett pedig ma már az alacsony fenntartási költségek is sokat nyomnak a latban. Mai cikkünkben egy olyan irodaházat mutatunk a XI. kerület frekventált részéről, ahol irodák és raktárak is kedvező áron, alacsony rezsivel bérelhetők rugalmas feltételekkel.

A Szerémi és a Kondorosi út sarkán, az M1/M7/M0-ás autópályák közelében helyezkedik el a Szerémi Business Park irodaház, amely irodákat és nagy belmagasságú, kamionnal is könnyen megközelíthető raktárakat kínál kiadásra, autóval, kamionnal és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető helyszínen. Az irodaházból a 18-as, a 41-es és a 47-es villamosokkal, valamint a 114-es, a 213-as és a 214-es autóbuszokkal, illetve autóval is könnyen elérhető a 6-os főút és a Rákóczi Ferenc híd és ezáltal a belváros is. A környéknek ugyanakkor nemcsak a közlekedési adottságai kiválóak, étkezési és bevásárlási lehetőség, valamint meleg étkezési lehetőség is adott a közelben.

Szerémi Business Park irodaház

Az irodaházban 25-330 nm-ig lehet bérelni kiadó irodákat nagyon kedvező áron, négyzetméterenként mindössze nettó 9-10 euróért. Az irodák rugalmas feltételekkel bérelhetők, mindemellett színvonalas szolgáltatásokat is igénybe vehetnek a bérlők.

A Szerémi Business Park 330-3200 nm-ig kínál kiadó raktárakat szintén igen alacsony, négyzetméterenként nettó 7-7,5 EUR áron. Az üzemeltetési költség is kedvező, négyzetméterenként mindössze nettó 1,8 euró. Ahogyan már említettük, az itt található raktárak között a piacon igazi ritkaságnak számító, nagyobb alapterületű és kivételesen magas, 12,5 méteres belmagassággal rendelkező raktárakat is találunk. A frekventált elhelyezkedés ellenére a raktárak kamionnal is könnyen megközelíthetőek, sőt a kamionok számára elég hely van ahhoz, hogy megforduljanak. A ki- és berakodást ezen felül még kamionbeálló és teherrámpa is segíti, illetve karbantartó szolgálat is működik a helyszínen.

A Szerémi Business Park körülkerített és 24 órás biztonsági szolgálat is garantálja az itt található bérlemények biztonságát. Az irodaház területén parkolni is lehet, személyautók részére nettó 45 euróért, tehergépjárművek részére nettó 70 euróért havonta.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.