Frekventált elhelyezkedés és jó ár? Ez legyen a cél, ha irodát, raktárat keres!

Ha cégünknek keresünk új irodát, vagy raktárat bérelnénk, mindenképp a kiváló elhelyezkedés és a kedvező ár az elsődleges szempont, ami persze magában foglalja azt is, hogy a fenntartási költségek is alacsonyak. Mai cikkünkben egy olyan irodaházat mutatunk, ahol nemcsak kiváló lokációban, de kedvező áron, rugalmas feltételekkel lehet irodát, raktárat bérelni.

Szerémi Business Park az M1/M7/M0-ás autópályák közelében, a Szerémi és a Kondorosi út sarkán helyezkedik el, ahonnan a 6-os főút és a Rákóczi Ferenc híd is könnyen elérhető, illetve a 18-as, a 41-es és a 47-es villamosok, valamint a 114-es, a 213-as és a 214-es autóbuszoknak köszönhetően tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető a belváros. Ezen felül étkezési és bevásárlási lehetőségek is megtalálhatók a környéken, meleg étkezési lehetőség pedig a közvetlen közelben adott.

Az irodaházban 25-330 nm-ig lehet irodákat bérelni mindössze nettó 9-10 EUR/nm áron, illetve 330-3200 nm-ig kínálnak kiadó raktárakat  igen kedvező, nettó 7-7,5 EUR áron négyzetméterenként, az üzemeltetési költség szintén alacsony, négyzetméterenként nettó 1,8 EUR. Az itt található raktárak ritkaságnak számítanak a piacon, ugyanis nagyobb raktárakat jellemzően csak a külvárosokban, ipari parkokban találunk, a város belsőbb részein elvétve előforduló raktárakat pedig nehéz kamionnal megközelíteni.

Szerémi Business Parkban bérelhető raktárak azonban kamionnal is könnyen megközelíthetők, és a kamionok számára itt van elég hely ahhoz, hogy megforduljanak, ezen felül kamionbeálló és teherrámpa segíti a ki- és berakodást, és karbantartó szolgálat is rendelkezésre áll. Ráadásul itt kivételesen magas, 12,5 méteres belmagassággal rendelkező raktárhelyiségek is bérelhetők.

Az ingatlan emellett körülkerített és 24 órás biztonsági szolgálattal védett, területén parkolási lehetőség is adott, személyautók részére nettó 45 euróért, tehergépjárművek részére nettó 70 euróért havonta.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.