Béreljen irodát jókor, jó helyen: Metropol Office a város szívében

Budapest egyik legfrekventáltabb környékén, a XIII. kerületben kínál kiadó irodákat a Metropol Office. Kiváló lokációjával, könnyű megközelíthetőségével, magas szintű szolgáltatásaival és rugalmas bérleti feltételeivel kiemelkedően jó lehetőséget jelent mindazoknak a vállalkozásoknak, amelyek a legoptimálisabb feltételekkel szeretnének irodát bérelni.

Irodahelyiség a bérlő igényei szerint

A hat zárható, klimatizált irodahelyiségből, nyitott irodai területből és teakonyhából álló bérlemény 415 négyzetméteren helyezkedik el, bútorozatlan, és azonnal költözhető. 2014. márciusától pedig további 3000 négyzetméterrel bővül a bérelhető irodák köre. A bérlő igényei szerint speciális belső átalakításokra is lehetőség van.

Tömegközlekedéssel és autóval is jól megközelíthető

Az iroda a XIII. kerület központi részén, az Árpád híd metrómegálló közelében, a Tüzér utcában található, így kötött pályás közlekedéssel és autóval is könnyen elérhető. Az épület belső udvarában parkolóhelyek bérelhetők, ami még kényelmesebbé teszi a megközelítést a munkatársak és az ügyfelek számára. Az iroda önálló bejárattal rendelkezik, így egyszerű megtalálni.

Kényelem és magas minőségű szolgáltatások

Az épületben 24 órás portaszolgálat és munkaidőben recepciós szolgáltatás működik. A biztonságról emellett kamerás felügyeleti rendszer és beléptető rendszer gondoskodik. VIP tárgyalók, előadóterem, dohányzó helyiség és kerékpártároló, sőt, akár raktár is bérelhető. A klimatizált irodákban belső informatikai hálózatot is kiépítettek. Hangszigetelt válaszfalak és nyitható ablakok gondoskodnak a zavartalan munkakörnyezetről.

Átlátható költségek, gyors megoldás

Az ideális iroda kiválasztása és kialakítása gyakran heteket, hónapokat is igénybe vehet, ezért érdemes minél előbb elkezdeni a tájékozódást. A Metropol Office átlátható és tervezhető költségeivel, rugalmas átalakítási lehetőségeivel optimális megoldás lehet azoknak, akik elsőrangú irodát keresnek jó helyen.

A cikk megjelenését a Metropol Office értékesítője támogatta.