Új ágazatvezető az AddVal vállalatnál

Kovács Attila személyében 2017. novemberétől új facility management ágazatvezetője van az ingatlanüzemeltetési piacon működő AddVal vállalatnak.

A szakember az elmúlt 20 évben számos feladatot látott el különböző multinacionális cégeknél. A Vamed Hungária Kft. tevékenységének operatív vezetése után első operatív vezetője volt a 2003-ban alakult Facility Management Hungária Kft-nek (a Strabag akkori ingatlan-üzemeltető vállalata) és az IDAG Hungária Kft-nek is. 2006-11 között munkatársaival együtt látták el az ALDI magyarországi expanziós projektelőkészítő és -koordinációs feladatait, mintegy 120 áruház tartozott hozzájuk. 2012-től  a First Facility Ingatlankezelő Kft. és a Cofely Ingatlankezelő Kft. ügyvezetője volt.

„Kovács Attilával egy igazán tapasztalt, profi kollégával gazdagodik a csapatunk” – mondta Hubert Mühringer az Addval ügyvezetője. Jelenleg elsősorban a Central Udvar és a Corner6 irodaház üzemeltetéséért felel, de rövid időn belül a cégünk összes FM-megbízásának irányítása ill. az FM akvizíciós feladatok is hozzá tartoznak. Ennek a munkának az első gyümölcse az Allee Bevásárlóközpont műszaki és egyes infrastrukturális feladatainak átvétele 2018. január elsejétől – fűzte hozzá a vezető.