Új vezetők erősítik a Biggeorge Property csapatát

A Biggeorge Property Zrt, Magyarország egyik vezető ingatlanfejlesztő és befektető vállalat csoportja, a Biggeorge Holding tagja. Nagygyörgy Tibor, a cégcsoport tulajdonos-vezérigazgatója elmondta: „A Biggeorge Property-nél meghatároztuk a következő 5 éves stratégia fő irányait, mely további jelentős növekedést irányoz elő. Cégcsoportunk sikereinek egyik alapját munkatársaink tehetsége és tapasztalata jelenti. Eddig is kiemelkedő tudással rendelkező csapatunkat most új vezetőkkel erősítjük meg stratégiai céljaink elérése érdekében.”

Új CFO érkezik a céghez Köbli Gyula személyében. A cégcsoport növekedésével és ambiciózus céljaival összhangban, személyében egy, a tőkepiacokon és felügyelt intézmények tekintetében is tapasztalt, jelentős számviteli tudással rendelkező, pénzügyi igazgató csatlakozik a céghez. Kibővített feladatkörébe a Biggeorge Alapkezelő Zrt. vezérigazgató-helyettesi feladatai is beletartoznak.

Köbli Gyula komoly tapasztalatokat szerzett eddigi szakmai életében. A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett diplomát, majd a 8 évig a Deloitte-nál dolgozott különböző pozíciókban, bejegyzett könyvvizsgálóként tudása ma is naprakész. Tovább mélyítette felkészültségét, mint a HVB Leasing ügyvezetője, az OTP Bank Nyrt. főkönyvelője, majd ügyvezető igazgatója. A FHB Jelzálogbank Nyrt-nél előbb a gazdasági vezérigazgató-helyettesi, majd a vezérigazgatói pozíciót töltötte be. Ezt követően a Libri-Bookline Zrt. gazdasági igazgatói feladatait látta el.

Gajdos Dániel, korábbi pénzügyi igazgató, Finanszírozási igazgatói pozícióban viszi tovább a csoport tevékenységével párhuzamosan megnövekedett finanszírozási feladatokat.

A Biggeorge Alapkezelő Zrt. töretlen lendületét új Investor Relations Igazgató és igazgatósági tag támogatja a jövőben Szuda János személyében. A Biggeorge Alapkezelő Zrt. jelentősen szeretné tovább növelni az általa kezelt vagyont, mind a fejlesztési ingatlanalapok, mind a jövedelemtermelő alapok tekintetében, és ingatlanbefektetéseket kíván végrehajtani Magyarországon és más közép-kelet európai országokban.

Szuda Jánost eddigi szakmai életútja mérvadó tapasztalatokkal gazdagította a tőkepiac, a befektetői kapcsolatok, és a finanszírozás területén. CA-IB Értékpapír Rt (HVB Bank Rt) Igazgatójaként a kötvény kereskedelemben ért el sikereket, majd az OTP Jelzálogbank Rt, Értékpapír Kibocsátás és Befektetői Kapcsolatokért Felelős Igazgatói feladatait látta el. Több, mint 10 évet töltött az FHB Csoportnál. Előbb a FHB Jelzálogbank ügyvezető igazgatója, majd FHB Csoport ügyvezető igazgatója, végül vezérigazgató-helyettese volt. A Magyar Posta Befektetési Zrt. igazgatósági tagjaként elért sikerét a tevékenység gyors beindítása és a felfutása fémjelzi.

A befektetői kapcsolatok ápolását Kutas Gábortól, a Biggeorge Alapkezelő vezérigazgató-helyettesétől veszi át, aki saját befektetéseire kíván koncentrálni a jövőben. „Kutas Gábor az alapkezelő eddigi sikereiben elévülhetetlen érdemeket szerzett. Eddigi áldozatos munkáját ezúton is nagyon köszönjük!”- kommentálta a vezető távozását Nagygyörgy Tibor.

Balázs P. Bence személyében új Akvizíciós igazgató csatlakozik a céghez májusban, akinek elsősorban a jövedelemtermelő ingatlanok akvizíciója lesz a feladata.

Balázs P. Bence közgazdasági és pénzügyi végzettséget szerzett a milánói Luigi Bocconi Egyetemen, majd ingatlan befektetések területen a Reading Egyetemén (UK), 2012 óta tag RICS tag. 14 év tapasztalatot gyűjtött nemzetközi kereskedelmi ingatlanpiacokon ingatlanbefektetés kezelő és alapkezelő cégeknél. Szakmai tapasztalatai fókuszában a vagyonkezelés, portfolió menedzsment, stratégiai tervezés, valamint ingatlan befektetések állnak. Legutóbbi munkahelyén, a Diófa Alapkezelőnél ingatlanbefektetésekért felelős igazgatóként dolgozott.

A Biggeorge Property tavaly új üzletágat indított „LogStar” néven. Ezen brand alatt jelentős logisztikai fejlesztéseket és befektetéseket kíván végrehajtani Magyarországon és más Közép-Kelet európai országokban. Ezeknek a céloknak a megvalósítását fogja össze Fejlesztési Igazgatóként Lippai Rita, aki tavaly év végén csatlakozott a céghez. Az építészmérnöki és gazdasági diploma megszerzése után az AIG/Lincoln Hungary és a Prologis Hungary cégeknél szerzett projektmenedzserként jelentős tapasztalatot az ipari és logisztikai fejlesztések területén.

A cégcsoport által akvirált ingatlanokon megvalósuló lakó- és irodaház fejlesztések tervezési és építéselőkészítési folyamatainak menedzselését Sztankó Demeter Tervezési igazgató koordinálja. Több, mint két évtizedes szakmai életútja kivitelezési projekt menedzseri tapasztalatokkal kezdődött a TESCO Zrt. és a AIG/Lincoln Magyarország Kft. beruházásain. Szenior beosztásban vitte az ORCO Property Group, a TOMLIN Kft, és a CÉH Tervező, Beruházó és Fejlesztő Zrt. egyes projektjeit. Tervezés koordináció, műszaki tanácsadás és projekt menedzsment feladatokra szerződött a White Star Real Estate Kft, a Diófa Alapkezelő Zrt. projektjeihez.