A Dunánál, a WING révén, szép kilátással épült meg ez a 214 szoba

A WING szép, 214 szobás hotelt épített a Duna-part közelében: a B&B Hotels első magyar egysége a Boráros téren lévő hajdani Angyal irodaház átalakításával jött létre. A kitűnő lokációval rendelkező szálloda szolgáltatásai közé tartozik étterem, bár, illetve egy panorámás tetőtéri bár, két tárgyalóterem, valamint elektromos töltőállomásokkal ellátott mélygarázs.

A modern, funkcionális dizájnnal rendelkező hotel kiváló választás mind a szabadidős, mind az üzleti utazók számára. Az új szálloda 2021 nyarától várja első vendégeit.

A WING fejlesztésében valósult tehát meg a B&B Hotels első magyarországi szállodája, a B&B Hotel Budapest City, a IX. kerületi Boráros téren. A francia economy hotellánc szigorú standardjai szerinti, 214 szobás, kitűnő lokációval rendelkező, dunai panorámás hotel 2021 nyarától várja az utazni vágyókat.

A WING az ingatlanpiac minden szegmensében jelen van, a szállodák tekintetében pedig a nevéhez fűződik a 2018-ban megnyílt, építőipari nívódíjjal kitüntetett, közvetlen repülőtéri kapcsolattal rendelkező ibis Styles Budapest Airport Hotel, illetve a vállalatnak előkészítés alatt áll további három budapesti szállodafejlesztése.

A B&B Hotel Budapest City számos szolgáltatást nyújt az utazó közönség számára, többek között étterem, bár, panorámás tetőtéri bár; két, egyenként 40 fő befogadására alkalmas tárgyalóterem, valamint elektromos töltőállomásokkal ellátott mélygarázs áll a vendégek rendelkezésére. A tetőteraszon egy növényládákkal körbevett teraszt alakítottak ki, amely tökéletes kilátást nyújt a Dunára és a budai panorámára.

 

 

„Meglévő szakértelmünkre alapozva indítottuk el a szállodai üzletágat, mivel a szegmens dinamikus fejlődésében jelentős potenciált látunk. A 2018-ban megnyitott ibis Styles Budapest Airport Hotel, illetve a most átadott B&B Hotels Budapest City a bizonyíték arra, hogy a WING magas minőségű, értékálló és funkcionális hoteleket épít az utazóközönség és partnerei megelégedésére” – mondta Noah Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója.

A szálloda a hajdani Angyal Irodaház funkcióváltásával jöhetett létre, melyet a kitűnő lokáció indokolt: a Dunára néző, belvárosi szálloda kiváló tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, közel esik az üzleti negyedhez, továbbá mindössze 10 perces sétatávra található a népszerű Ráday utca gasztrosétányától. Így a hotel kitűnő választás mind a szabadidős, mind az üzleti utazók számára.

Az 1975-ben épült épületet több mint 25 hónapig tartó bontási, majd átépítési munkálatok során alakította át a WING szállodává. Az építészeti kialakítást és a gépészeti és elektromos rendszerek tervezését és kivitelezését a B&B Hotels szigorú standardjai alapján valósította meg a fejlesztő. A felújított szállodát funkcionális, modern dizájn és dunai panorámás szobák jellemzik.

Az épület kiemelt láthatósága miatt nagy hangsúlyt fektettek a homlokzat kialakítására, hogy a kerület építészetéhez illeszkedő végeredmény jöhessen létre. A hotel belsőépítészeti kialakításában a helyszínre utaló elemek is visszaköszönnek, úgy, mint a Budapestet grafikusan ábrázoló tapéta a vendégszobákban, további érdekességek pedig az egyedi falfestés, a design lámpatestek és bútorok a lobby területén.

Az 1990-ben alapított B&B Hotels Európa harmadik legnagyobb economy hotellánca, amely több mint tizenkét országban van jelen és a jövőben Európában és Dél-Amerikában is több nyitást tervez. Kiemelt céljuk, hogy 2021-ben több mint 650 szállodát, vagy több mint 58 ezer szobát tartalmazzon nemzetközi portfóliójuk, amelynek első magyar egysége a WING fejlesztésében átalakult komplexum.