Eladó Nicole Kidman és Keith Urban luxusnyaralója

Nicole Kidman és Keith Urban úgy döntöttek, eladják rusztikus luxus vidéki nyaralójukat, ami Nashville-től úgy félórára található. Az ingatlant 3 millió 450 ezer dollárért hirdették meg.

Az Oscar-díjas színésznő és country-sztár férje még 2007-ben vásárolta meg két részletben a majdnem 36 hektáros, két parcellás telket, összesen csaknem 2,5 millió dollárért.

Egy öreg erdőt átszelve egy nyílt tisztáson át vezet az út a vöröstéglás rezidenciához. Négy hálószoba, négy teljes, valamint két kisebb fürdőszoba terül el a közel 473 m2-en.

A hagyományos külső letisztult íveket, nyitott és modern beltereket, boltíveket rejt. Csodálatos az üveg mennyezet a nappaliban, a hatalmas ablakokos ellátott étkező, ami átível a konyhába a gránit pultokhoz.

A hálószobák elszigeteltebbek, őrzik a lakók privát szféráját. A legfelső emeleten egy külön lakosztályt alakítottak ki egy kisebb nappalival, külön hálóval, luxus fürdővel és egy lenyűgöző gardróbszobával, ami tökéletes egy olyan párnak, akiknek rendszeresen kell megjelenniük a vörös szőnyegen.

Az alsóbb szinten a vendégszobák mellett helyett kapott egy tágas edzőterem és a dolgozószoba is, ami a kertre nyílik. Van még egy külön ház a telken, aminek célja a vendégek elszállásolása mellett a háztartásban dolgozó személyzet lakhatása is.

A Sydneyben és környékén lévő jelentős tulajdonaik mellett Nicole Kidman és Keith Urban ingatlanportfóliójában szerepel még egy több mint 1100 négyzetméteres nashville-i palota, amit 2008-ban vásároltak 3,47 millió dollárért, egy modern, kortárs otthon Beverly Hills-ben 4,75 millióért, amelynek szintén 2008 óta tulajdonosai, valamint egy kétszintes luxuslakás is boldogítja őket Manhattan nyugati részén.

(Fotó: frenchking.com)