Zöld közösségi tér született a Váci úti irodafolyosón

Stílusos, akadálymentes és zöld közösségi tér született a Váci úti irodafolyosón, az Árpád Center irodaház szomszédságában. A környék – az Agora Budapest városközpont modern irodaházainak és a szolgáltatások széles palettájának köszönhetően – a XIII. kerület egyik leglátványosabban fejlődő részévé vált.

Az Árpád Centertől karnyújtásnyira épült Agora Budapest biztosítja az irodaház dolgozóinak teljes körű kényelmét: az éttermek mellett fodrászat, szupermarket, drogéria és fitneszterem is várja a környékbelieket.

Az ízlésesen kialakított közösségi tereken élmény sétálni vagy megpihenni a szabad levegőn, hiszen 15 teniszpályányi zöldfelületet alakítottak ki fasorokkal, füves sétányokkal, szökőkutakkal a parkos jelleg kedvéért. Az épületegyüttes központi részén létrehozott „agora” a kiülős életérzés szerelmeseinek oázisa, az Árbóc utca pedig felújított útburkolattal, járdával és buszmegállóval járul hozzá a modern, letisztult összhatáshoz.

Zeley Csaba, a ConvergenCE vagyonkezelési igazgatója elmondta: „Az Árpád Center környezetében rengeteg fejlesztés történt, és még több várható a közeljövőben. Az inspiráló munkakörnyezetnek köszönhetően ez Budapest egyik legvonzóbb, jól megközelíthető városrésze.”

A ConvergenCE egyébiránt egy budapesti székhelyű, boutique jellegű ingatlanbefektető és -fejlesztő cég, amely nemzetközi befektetési alapok és magántőke-befektetők partnere. Az átláthatóságra és a bizalomra épülő partneri együttműködéseik során a szakértelmükre támaszkodva növelik az ingatlanok értékét és bevételeit. Alapításunk óta több mint 150.000 négyzetméter alapterülettel hoztak létre kereskedelmi ingatlanfejlesztéseket, az általuk menedzselt épületek összértéke pedig meghaladta a 200 millió eurót, és több mint 650 millió értékben valósítottak meg projekteket.