Új réspiaci kínálattal jelent meg  az A+ kategóriában a Tópark

Több szempontból is a hazai irodapiacon eddig hiányzó kínálattal lép piacra idén a TÓPARK irodakomplexum. Egy komplex fejlesztés eredményeként egy teljesen új kisváros valósul meg egy kiváló lokációban, Budapest nyugati kapujában az M0-M1-M7 autópályák által határolt arany háromszögben, ahol az irodák mellett lakások üzletek, kávézók, éttermek, kulturális és sportolási lehetőségek, óvodák, orvosi rendelők, tömegközlekedés, konferenciaközpont, és szálloda, is megtalálható lesz.

A TÓPARK irodáinak környezete is többet kínál, mint belvárosi társai: egyszerre biztosítja az egészséges zöld miliőt, és a városi lét valamennyi kényelmét és előnyét – dugók és parkolási nehézségek nélkül. Az első ütemben 15 ezer négyzetméternyi A+ kategóriájú irodaterület került a piacra. A második ütemben pedig újabb 40 ezer négyzetméter, ami garantálja, hogy hosszú távon rugalmasan ki lehet szolgálni a bérlők időközben megváltozott területigényét. Az irodaterületek környezetvédelmi szempontból is kiemelkedő műszaki megoldásokat kínálnak.

created by dji camera

A mai virtuális világban az áram és az internet mindennél fontosabb munkaeszközzé vált. Erre fókuszálva a Tóparkban egyedülálló módon oldják meg azt, hogy az üzemszünet kizárt. A fejlesztő ugyanis az épületek áramellátását nem a megszokott egy helyről, hanem négy oldalról – egymástól független áramforrásból biztosítja, így ha három oldalon valamiért áramszünet következne be, akkor sem észlelnének a bérlők semmit, az áramellátásuk ugyanis folyamatosan biztosított. Gyakorlatilag ugyanez a helyzet az internet kapcsolattal is. Három oldalról – más-más hálózatról – érkezik az irodapark internet szolgáltatása, ami nem mellesleg korlátlan – s a ma ismert legnagyobb és leggyorsabb adatforgalmat tesz lehetővé.

Egy alaposan végiggondolt koncepció eredménye az összesen 55 ezer négyzetméternyi bérbe vehető irodaterület, aminek alapfilozófiája, hogy elébe menjen a bérlők igényeinek. Éppen ezért nem a megszokott uniformizált környezetet, hanem kellemes életteret kínál. A bérbe vehető területek nem egy nagy házban, hanem több négyemeletes épületben helyezkednek el, amire a sűrűn beépített városi belsőben már nincs lehetőség.

Az 1.000 és 2.000 négyzetméter közötti szintterületek kiváló lehetőséget kínálnak az egyes bérlőknek az elszeparálódásra, illetve, arra, hogy az egy szinten nagyobb területet kereső bérlők is megtalálják az igényüknek megfelelő irodát. Az belső építészeti elrendezés – amely az abszolút racionális téralakításra koncentrál – nagyon jól oszthatóvá is teszi az épületeket. Aminek eredményeként kisebb irodaterületek – akár 200 m 2 – től  is bérelhetővé válnak.